Ολίβια Νιούτον Τζον: Χρήστης από ανάγκη

16:35 6/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑπό την παραγωγή στην κατανάλωση πηγαίνει η μαριχουάνα που καλλιεργεί ο σύζυγος της Ολίβια Νιούτον ΤζονΟλίβια Νιούτον Τζον: Χρήστης από ανάγκηΤρίτη, Αύγουστος 6, 2019 - 16:33

❱❱ Η Ολίβια Νιούτον Τζον πολεμά τον καρκίνο με μαριχουάνα που καλλιεργεί ο σύζυγός της

Από την παραγωγή στην κατανάλωση πηγαίνει η μαριχουάνα που καλλιεργεί ο σύζυγος της Ολίβια Νιούτον Τζον, αφού, όπως παραδέχτηκε η σταρ του «Grease», κάνει συστηματική χρήση της στο πλαίσιο της αντιμετώπισης

του καρκίνου.

Η 70χρονη μουσικός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2017, έχοντας καταφέρει να νικήσει ήδη δύο φορές στο παρελθόν τη νόσο, το 1992 και το 2013. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η νόσος πρόλαβε να κάνει μετάσταση στη μέση της. Προκειμένου έτσι να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της χημειοθεραπείας, η Αυστραλή ηθοποιός στράφηκε στη φαρμακευτική κάνναβη, η οποία, όπως λέει, έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής της.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι έχω δει μεγάλη διαφορά με την κάνναβη» ανέφερε στην εκπομπή «60 Minutes», λέγοντας ότι ο σύζυγός της Τζον καλλιεργεί φαρμακευτική κάνναβη στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας.

«Οι μαγνητικές δείχνουν μείωση των εστιών» αναφέρει ο ίδιος, ο οποίος μαζί με την Ολίβια Νιούτον Τζον ηγούνται καμπάνιας για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης στην Αυστραλία.

Παρά το γεγονός πάντως ότι η ηθοποιός βρίσκεται για τρίτη φορά αντιμέτωπη με τη νόσο, παραμένει αισιόδοξη και δυνατή.

Keywords
Τυχαία Θέματα