Πηγαίνουν πακέτο σε μακρινές πολιτείες!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Πέτρο Γυφτόπουλο. Ο γοητευτικός ταχυδρόμος του «Πάμε πακέτο», για άλλους παντρεύτηκε και για άλλους μεταναστεύει. Η «Espresso», αφού μίλησε μαζί του, σας αποκαλύπτει όχι μόνο τι γίνεται γύρω από τα επαγγελματικά του, αλλά και πότε ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οταν τον ρωτήσαμε αν έχει σκεφτεί να φύγει για την Αυστραλία, όπως αναφερόταν σε πολλά δημοσιεύματα, εκείνος απαντάει: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία το σκέφτομαι και συγκεκριμένα τον τελευταίο μισό χρόνο. Είναι κάτι που ψάχνω πάρα πολύ, γενικότερα τη μετανάστευση, όχι μόνο για Αυστραλία,

απλώς εκεί έχω καταλήξει. Τώρα είμαι στη διαδικασία που το ψάχνω. Δεν είναι τίποτε σίγουρο και δεδομένο, όπως έχει αναφερθεί, και είναι διαδικασία για να δω τι προοπτικές υπάρχουν εκεί, γιατί οι προοπτικές στην Ελλάδα είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες».

- Τι σε έκανε να σκεφτείς τη μετανάστευση;

Oσον αφορά το κανάλι και τη συνεργασία μου με το «Πάμε πακέτο», όλα κυλούν όπως ακριβώς τα έχουμε συνεννοηθεί. Το θέμα είναι ότι η γενικότερη κρίση στην οικονομία αλλά και στην τηλεόραση δεν αποφέρει τους καρπούς που εγώ θα ήθελα, ώστε να μπορέσω να βασιστώ, να νιώσω ασφαλής και να συνεχίσω τα επόμενα χρόνια της ζωής μου. Αυτή τη στιγμή είμαι 28 χρόνων και ό,τι σημαντικό είναι να κάνω, πρέπει να το κάνω τώρα. Είτε αφορά την τηλεόραση είτε το πτυχίο μου. Εχω τελειώσει πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο και τελειώνω και το μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας. Ασχετα με τον χώρο της τηλεόραση γενικότερα, οι δουλειές στην Ελλάδα δεν έχουν καλές απολαβές, οπότε ψάχνοντας στο εξωτερικό το πιο ισχυρό χαρτί που μπορούσα να πουλήσω είναι τα πτυχία μου που είναι και τα «όπλα» μου και θα κυνηγήσω μια καριέρα πάνω σε αυτά. Ασχέτως με την καριέρα που έχω επιλέξει αυτή τη στιγμή στη Ελλάδα. Εξάλλου η εκπομπή συμβάδισε ταυτόχρονα με τις σπουδές μου, με τον στρατό μου και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να έχω σε δουλειά».

- Να υποθέσω ότι η αγαπημένη σου δεν είναι αυτή που σε τράβηξε στο εξωτερικό, αλλά θα σε ακολουθήσει...

Σε καμία περίπτωση, ούτε επηρεάστηκα, ούτε με τράβηξε κανείς στην απόφαση αυτή που είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση, την οποία θα την έκανα μόνος μου ή με τη σύντροφό μου. Οπως και να 'χει, αυτό το πλάνο είναι υπό εξερεύνηση και τίποτε δεν είναι σίγουρο. Το συμβόλαιό μου λήγει τέλη Μαΐου και η εκπομπή μέσα στον Ιούνιο. Οπως δεν έχω δώσει δικαίωμα τόσα χρόνια, έτσι και τώρα θα τηρήσω το συμβόλαιό μου μέχρι την τελευταία στιγμή.

- Θα σε δούμε και γαμπρό;

Με τη Μυρτώ είμαστε κοντά έναν χρόνο μαζί, έχουμε λογοδοθεί και θα παντρευτούμε τον επόμενο μήνα. Δεν ξέρω ακόμη την ημερομηνία, γιατί κάνουμε πολιτικό γάμο και όχι θρησκευτικό, καθώς θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για σπατάλες και πολυτέλειες. Ισως κάποια χρόνια αργότερα να μπορέσουμε να το οργανώσουμε όπως θέλουμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα