Σαν...«φτωχοί συγγενείς»

SHOWBIZΣαν...«φτωχοί συγγενείς»Τρίτη, Ιανουάριος 20, 2015 - 16:42

Βγάλτε μια παλιά καρό κουβέρτα, ένα καπέλο τύπου ρεπούμπλικα, το πανωφόρι του συχωρεμένου του θείου σας και ό,τι άλλο έχει ξεμείνει εδώ και χρόνια στο σεντούκι της γιαγιάς σας, με σκοπό να τα δώσετε κάποτε στον φιλόπτωχο σύλλογο της γειτονιάς σας. Ο λόγος; Βρήκαμε τους «φτωχούς συγγενείς» της showbiz, που θα εκτιμήσουν πολύ την αξία τους και θα τα φορέσουν - με πολύ στιλ, παρακαλώ!

Μιλάμε

για το γνωστό και μη εξαιρετέο παρεάκι Αννα Βίσση - Νίκος Καρβέλας - Αννίτα Πάνια, οι οποίοι θέλοντας να πάνε κόντρα στο λεγόμενο «σινιέ και γκλάμορους στιλ» το παρακάνουν με τις ακραίες ενδυματολογικές επιλογές τους, οι οποίες παραπέμπουν σε homeless look ή άλλως... οι άστεγοι βγήκαν παγανιά. Εντάξει, είναι γνωστό ότι η Αννίτα, ο Νίκος και η (κατάξανθη πλέον) Αννα δεν είναι φαν του σελοφάν, όπως συνηθίζει να λέει η δημοφιλής παρουσιάστρια θέλοντας να εκφράσει την άποψή της ενάντια σε καθετί προσποιητά γκλάμορους, αλλά το να είσαι και τόσο... χύμα στο ντύσιμό σου είναι και αυτό αναμφισβήτητα μια επίσης ακραία στιλιστική επιλογή.

Με άλλα λόγια, περνάς στον χώρο του ενδυματολογικού δήθεν από την πίσω πόρτα του styling και ο νοών νοείτω. Πάντως ο Ιβάν Σβιτάιλο (ήταν μαζί με το παρεάκι) είναι πιο νορμάλ στο ντύσιμό του. Οσο για το πού βρέθηκε η... αστεγο-παρέα, να πούμε ότι πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη που θριάμβευσε απέναντι στον Τούρκο Χαρούν Κινά και διατήρησε τη ζώνη του SuperKombat. Η νίκη του Ελληνα kickboxer επιτεύχθηκε με νοκ άουτ στον 5ο γύρο ύστερα από ανελέητο σφυροκόπημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα