Σημαντικό για τις γυναίκες και το ύψος, αλλά και το... μέγεθος

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣημαντικό για τις γυναίκες και το ύψος, αλλά και το... μέγεθοςΔευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 16:32

Το μέγεθος του πέους ενός άνδρα είναι σημαντικό για τις γυναίκες και, μάλιστα, εξίσου σημαντικό με το ύψος που θέλουν να έχει το ταίρι τους.

Σύμφωνα με ερευνητές του Australian National University, του Monash και του La Trobe, το μέγεθος του ανδρικού οργάνου σε φάση ηρεμίας καθορίζει την άποψη του αδύναμου φύλου για το αν το σώμα ενός άνδρα είναι ελκυστικό.

Οπως αποκαλύπτεται σε σχετική δημοσίευσή τους στην επιστημονική επιθεώρηση «Proceedings

of the National Academy of Sciences», αν και το σχήμα του ανδρικού κορμού είναι μακράν πιο σημαντικό χαρακτηριστικό γοητείας, το μέγεθος του πέους σε φάση ηρεμίας είναι επίσης σημαντικό, όπως και το ύψος.

Οι ειδικοί κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα αφού, βασισμένοι σε μια μέθοδο υψηλής τεχνολογίας, δημιούργησαν τρισδιάστατα ψηφιακά μοντέλα -συνολικά 343- που είχαν διαφορετικά σχήματα κορμού, διαφορετικά ύψος και μέγεθος πέους. Εδειξαν σε κάθε γυναίκα εθελόντρια ένα σετ από 53 άβαταρ, κάνοντας την προβολή τους στον τοίχο σε πραγματικό μέγεθος, και ζήτησαν να βαθμολογήσουν τη γοητεία καθενός σε μια κλίμακα από το 1 έως το 7.

Οσο για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει μια γυναίκα το μέγεθος του πέους στην πρώτη οπτική επαφή μ' έναν άνδρα, προηγούμενη έρευνα έχει δείξει ότι, ενώ οι άνδρες τείνουν να κοιτάζουν τα μάτια και το στήθος σε φωτογραφίες γυμνών γυναικών, οι γυναίκες έχουν την τάση να κοιτάζουν γενικά το πρόσωπο ενός γυμνού άνδρα αλλά και το πέος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σημαντικό,simantiko