Σκοπιανός με ηρωίνη πιάστηκε στο Κιλκίς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκοπιανός με ηρωίνη πιάστηκε στο ΚιλκίςΔευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 17:32

❱❱ Δεν πρόλαβε να γράψει «Βόρεια Μακεδονία» το διαβατήριο ενός 38χρονου Σκοπιανού και άρχισε τις επισκέψεις στην Ελλάδα.

Ομως, ούτε το απαραίτητο ταξιδιωτικό έγγραφο είχε μαζί του ούτε από νομοθετημένο σημείο πέρασε στο εσωτερικό της χώρας, καθώς αυτό που μετέφερε κάθε άλλο παρά νόμιμο ήταν!

Ο 38χρονος αλλοδαπός είχε μπει παράνομα στη χώρα από

αφύλακτο σημείο της μεθοριακής γραμμής και κινούνταν πεζός σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς το πρωί του Σαββάτου, μέχρι τη στιγμή που τον εντόπισαν αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι περιπολούσαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών.

Μόλις τον είδαν, τον εγκλώβισαν με συντονισμένες ενέργειες, του έκαναν σωματική έρευνα και του έβαλαν χειροπέδες, καθώς διαπίστωσαν ότι μετέφερε ποσότητα ηρωίνης βάρους 827 γραμμαρίων (φωτό).

Η συσκευασία με την ηρωίνη κατασχέθηκε, ενώ ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος άσκησε εις βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών, αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα