Σουτιέν ύπνου για ένα τέλειο (στητό) στήθος

ΚΟΣΜΟΣΣουτιέν ύπνου για ένα τέλειο (στητό) στήθοςΤρίτη, Δεκέμβριος 2, 2014 - 17:23

Στήθος στητό και άψογο ντεκολτέ χωρίς «ρυτίδες» υπόσχεται επαναστατικό σουτιέν που φοριέται στον ύπνο και κάνει θαύματα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο πλαστικός χειρουργός που δημιούργησε το NightLift Bra, ανατρέποντας θεωρία, η οποία πρότεινε οι γυναίκες το βράδυ να κοιμούνται χωρίς σουτιέν. Ο δρ Ράνταλ Χάγουορθ, με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, διαπίστωσε από την εμπειρία του ότι ο ύπνος χωρίς σουτιέν συμβάλλει στη χαλάρωση του στήθους και στην απώλεια σφριγηλότητας, ενώ στη διάρκειά του δημιουργούνται «κάθετες ρυτίδες» ανάμεσα στους μαστούς γυναικών που κοιμούνται στο πλάι.

Το NightLift Bra εμφανισιακά δεν κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά καθώς κρατάει χωριστά τον κάθε μαστό, συμβάλλει ώστε να μην ασκείται πίεση μεταξύ τους. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στη γυναίκα να επιλέγει οποιαδήποτε στάση ύπνου επιθυμεί χωρίς συνέπειες στο ντεκολτέ της. Το σουτιέν διαθέτει τέσσερις τιράντες που συγκρατούν το βάρος του στήθους, ενώ σε περίπτωση πολύ μεγάλων μαστών διαθέτει και μπανέλα. Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα και κοστίζει περί τα 80 ευρώ η απλή έκδοση και 100 ευρώ εκείνη με τη δαντέλα.

Ο Αμερικανός πλαστικός χειρουργός επιμένει ότι το σουτιέν που δημιούργησε μπορεί να αποτρέψει την επέμβαση ανόρθωσης στήθους: «Η πρόληψη κάνει πιο αποτελεσματικό το σουτιέν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αν το στήθος έχει αρχίσει να χαλαρώνει και να πέφτει με το σουτιέν θα τεντωθούν οι ιστοί των μαστών. Σίγουρα όμως μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη περαιτέρω χαλάρωσης και απώλειας σφριγηλότητάς του» λέει με ειλικρίνεια ο δρ Χάγουορθ.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα