Στο «ψυγείο» ο Ερνάνι

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτο «ψυγείο» ο ΕρνάνιΤετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 19:48

Ηρθε με τυμπανοκρουσίες στο φινάλε της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου, αλλά πλέον το όνομά του φιγουράρει στη λίστα των παικτών προς αποχώρηση (τον Ιανουάριο) από τον Ολυμπιακό.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Ο λόγος για τον Ερνάνι, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (πρώτα με Παναιτωλικό και τώρα για το αποψινό 19.30 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης) δεν συμπεριελήφθη από τον Μάρκο Σίλβα στην αποστολή.

Η

απόφαση αυτή του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος στα προηγούμενα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με Πλατανιά και Παναιγιάλειο είχε δώσει φανέλα βασικού στον συμπατριώτη του ακραίο επιθετικό, μαρτυρά ότι κάτι δεν πάει καλά. Ενδεχομένως δεν είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι του αποκλεισμού του. Οπως και να ’χει, το μέλλον του 24χρονου εξτρέμ προμηνύεται δυσοίωνο στο μεγάλο λιμάνι. Το ετήσιο συμβόλαιό του ξεπερνά τις 700.000 ευρώ, και οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου σκέφτονται ακόμη και να διακόψουν πρόωρα τον δανεισμό του από την Πόρτο. Εκτός των πλάνων του, πάντως, φαίνεται να είναι και οι Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Αυλωνίτης, Μπεν, Γούτας, Πουλίδο, που έμειναν κι αυτοί εκτός 18άδας για το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Ο τελευταίος, μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε με νόημα ότι «σταμάτα να παραπονιέσαι για ό,τι έχει συμβεί. Κάνε έναν καλό απολογισμό και θα έρχονται συνεχώς τα καλά. Γιατί σε αυτούς που έχουν πίστη, τα καλύτερα έρχονται».

Δεν αποκλείεται, πάντως, να τεθεί θέμα αποχώρησης ακόμη και με τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός φορ, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, φοβάται μη χάσει τη θέση του στην εθνική της χώρας του και, κατ’ επέκταση, το Euro 2016, και αυτό μπορεί να τον αναγκάσει να ζητήσει από τη Σοσιεδάδ να τον παραχωρήσει δανεικό σε άλλη ομάδα ώστε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ό,τι στους «ερυθρόλευκους».

Στο μεταξύ, αντιπροσωπία των παικτών του Ολυμπιακού και στελέχη της στοιχηματικής εταιρίας «Stoiximan» μοίρασαν χθες αγάπη, χαμόγελα και δώρα στα παιδιά και τους γονείς του ιδρύματος «Φλόγα», το οποίο και επισκέφτηκαν. «Είμαι κι εγώ πατέρας με δύο κόρες, και ξέρω ότι πάντα οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Είμαι λοιπόν χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ για να τους χαρίσουμε μία όμορφη ημέρα αλλά και για να τους δώσουμε κίνητρο και δύναμη» δήλωσε ο Πάρντο, ο οποίος συνοδευόταν από τους συμπαίκτες του, Σεμπά και Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Στους «8» ο θρύλος!

Με άνεση πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CΕV) η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 3-0 σετ (25-20, 25-15, 25-18) της Κραϊόβα, την οποία είχε κερδίσει και στη Ρουμανία (3-2). Στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου η «ερυθρόλευκη» ομάδα έχει υψηλούς στόχους, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη ρωσική Σουργκούτ (20 και 27 Ιανουαρίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα