Θύμα Τούρκου χάκερ ο Βαγιάτας

20:54 1/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΘύμα Τούρκου χάκερ ο ΒαγιάταςΠαρασκευή, Μάρτιος 1, 2019 - 20:54

❱❱ Στο στόχαστρο ενός ανήλικου Τούρκου χάκερ μπήκε ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και youtuber Γιώργος Βαγιάτας (φωτό).

Πριν από μερικές μέρες έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Instagram αλλά και την επαφή του με τους χιλιάδες followers του. Ωστόσο, ο 16χρονος χάκερ από τη γειτονική Τουρκία, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό,

βρισκόταν πίσω από τη διαδικτυακή επίθεση, συνέχισε τη δράση του και αφού απέκτησε πρόσβαση στους κωδικούς του Γιώργου στην ιστοσελίδα booking άρχισε να κλείνει εξ ονόματος αυτού δωμάτια σε διάφορα ξενοδοχεία ανά την Ευρώπη.

Μάλιστα, την ίδια ώρα τού έστελνε εκβιαστικά μηνύματα, ζητώντας του χρήματα για να του επιστρέψει τον έλεγχο στον λογαριασμό του.

Stand up comedy

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη stand up comedy εκπομπή του Mega «Κάψε το σενάριο», απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έπειτα από λίγα εικοσιτετράωρα ο λογαριασμός του επανήλθε.

Ο ίδιος τότε φρόντισε να κάνει γνωστό το γεγονός, ζητώντας συγγνώμη τόσο από τους followers του όσο και από τα ξενοδοχεία που έπεσαν θύματα του Τούρκου χάκερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι που πέρασε, ο Γιώργος Βαγιάτας πήρε τον κολλητό του, τον Πασχάλη, τον αδελφό του και ακόμη δύο φίλους του και γύρισαν με ένα τροχόσπιτο σχεδόν όλη τη νότια Ευρώπη, κάνοντας γυρίσματα για την εκπομπή του στο YouTube, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Keywords
Αναζητήσεις
βαγιατας τσικνοπέμπτη
Τυχαία Θέματα