Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 30 Μαΐου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 30 ΜαΐουΤετάρτη, Μάιος 31, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να αποφορτιστείτε από τα δικά σας προβλήματα. Για να θεραπευτούν τα τραύματα στην εμπιστοσύνη του απαιτούνται προσπάθειες από πλευράς σας. Αντιμετωπίστε με διπλωματία κάποιους από τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πιο γήινα και ρεαλιστικά. Μην κρύβετε τα αισθήματά σας και μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα σε όλα. Για

να είναι φυσιολογικές οι ενέργειές σας αφήστε να μπει μπροστά η λογική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδεχθείτε τα λάθη και τις αδυναμίες κάποιων προσώπων, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε κι εσείς. διαφυλάξτε τον περιορισμένο και πολύτιμο χρόνο σας, και μην τον σπαταλάτε με ανούσιες συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρεμούν κάπως τα πράγματα στην καθημερινότητά σας και η έμπνευσή σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο. Παράλληλα με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας, που έτσι κι αλλιώς δεν σας είχε εγκαταλείψει, απλώς έμοιαζε να έχει αποκοιμηθεί.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε το συντομότερο δυνατόν υποθέσεις που σας έχουν αγχώσει. Προσέξτε τα λόγια που ακούγονται ή λέτε εσείς σε άτομα που έχουν σχέση με το άμεσο περιβάλλον σας. Κινηθείτε μόνοι σας και μην περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν αυτά που αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη ώρα να πάρετε με τη βοήθεια της αλάνθαστης κρίσης σας αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Αξιοποιήστε γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε οικονομικές υποθέσεις σας που είναι σε κρίση.

ΖΥΓΟΣ: Αναζητήστε καλύτερες παρέες, αν θέλετε να νιώσετε πιο δημιουργικά στον χώρο σας. Προβείτε σε γενικές εκκαθαρίσεις και μην αφήνετε διάφορες καταστάσεις να χρονίζουν και να νοσούν. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις, εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν. Σιγουρευτείτε γι' αυτούς που σας περιβάλλουν, προτού βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ζήσετε μια φλογερή συναισθηματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και παράλληλα πιο ευχάριστη, πρέπει να χειριστείτε πρακτικά και εποικοδομητικά τις γνώσεις σας και τα ταλέντα σας. Ανανεώστε τις φιλίες σας και τις επαφές σας με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές. Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ολα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να πάρει τον πρώτο ρόλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, πριν φτάσουν στο απροχώρητο. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε. Συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε καινούργιες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Αλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε επισταμένα είναι η ελευθερία σας, ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στον χρόνο στόχους, αντί να παραπαίετε με σπασμωδικούς χειρισμούς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα