Μπακαλιάρος

Υλικά

παστός μπακαλιάρος1 κουτάκι μπύρα1 μπέικιν1 1/2 κούπα αλεύρι1 κουταλιά μουστάρδααλάτι, πιπέρικαλαμποκέλαιο

Εκτέλεση

Από το προηγούμενο βράδυ κόβουμε μικρές, όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφες μερίδες
τον μπακαλιάρο. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε μπολ με μπόλικο νερό.
Αλλάζουμε πολλές φορές το νερό για να ξαρμυρίσει καλά ο μπακαλιάρος.
Την επόμενη φτιάχνουμε το κουρκούτι, με τη μπύρα, το αλεύρι, το μπέικιν, τη μουστάρδα
και το αλατοπίπερο. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του μπακαλιάρου και το αφήνουμε στο
ψυγείο για περίπου 1 ώρα. Στη συνέχεια τον τηγανίζουμε κατευθείαν σε καυτό λάδι.


Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπακαλιάρος,bakaliaros
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές