Χυλός για κρέπες (αλμυρές ή γλυκές)

Υλικά: 2 1/2 κούπες γάλα2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις3 αυγά1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας βούτυρο (λιωμένο και κρύο) ή μαργαρίνη (λιωμένη και κρύα) ή ελαιόλαδολίγο ελαιόλαδο η λίγο Εκτέλεση:

Σ' ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα και συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και σιγά σιγά το γάλα.

Κατόπιν ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι κοσκινισμένο και χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει ο χυλός λείος.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Αναζητήσεις
κρεπες με νισεστε, νισεστε κρεπες
Τυχαία Θέματα