Γιορτινά αρτύματα

α. Ελαιόλαδο Gaea

Ενα αξιόλογο λάδι, από βιολογικές ελιές, που θα σταθεί στο ύψος των γιορτινών περιστάσεων. Από την εταιρεία Gaea, που μας βγάζει ασπροπρόσωπους και στο εξωτερικό. Κ. Πατέρα

(ΑΒ, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, Θανόπουλος, τηλ. εταιρείας.: 210-93.30.595)

β. Όξος Ξινόμαυρο Ημαθίας

Παράγεται από την ερυθρή ποικιλία Ξινόμαυρο, από κρασιά της Νάουσας. Η ιδέα ήταν του Γιάννη

Μπουτάρη και η εκτέλεση του Γιώργου Αναστασόπουλου. Το αποτέλεσμα, ένα ξίδι καραμελένιο, κοφτερό, γλυκόξινο και ευωδιαστό, που τους δικαιώνει. Πολύ καλό και το βαλσαμικό τους. Ν. Μακρυωνίτου

(Θανόπουλος, τηλ. παραγωγού: 23320-51.100)

γ. Μουστάρδα με άρωμα μεσογειακό

Με βαλσαμικό ξίδι και μέλι, αντί για ζάχαρη, και μυρωδικά μεσογειακά, οι μουστάρδες Balsamon συνοδεύουν ωραία τα γιορτινά πιάτα. Για τις μαρινάδες προτιμήστε την εκδοχή «ρίγανη - θυμάρι», όπως και για τα κόκκινα κρέατα. Μ. Χαψούλα

(Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ ΑΒ και Σκλαβενίτης. Τηλ. επικοιν.: 27210-32.960-3)

δ. Τοματάκι Σαντορίνης

Εξαιρετική όλη η σειρά τοματοπροϊόντων της Santo, από άνυδρα τοματάκια της νήσου. Ενα κι ένα για κάθε λογής εκλεκτά μαγειρέματα. Κορυφαίο όλων είναι αναμφισβήτητα ο πελτές τριπλής συμπύκνωσης. Ν. Μακρυωνίτου

(Σε μεγάλα Carrefour, τηλ. παραγωγού: 22860-22.596 και 210-51.53.163)

ε. Σαντορινιό ξίδι από Ασύρτικο

Το ξίδι αυτό από Ασύρτικο της Γαίας Οινοποιητικής παλαιώνει για πέντε χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Αρωματικότατο, μεστό, ήπια γλυκό, «βάζει κάτω» πολλά ξίδια από σέρι της αλλοδαπής.

Αγγ. Ρέντουλας

(ΑΒ, μεγάλα Carrefour, Μπαλάσκας. Τηλ. επικοιν.: 210-80.55.642-3)

Οι διευθύνσεις των καταστημάτων βρίσκονται εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιορτινά,giortina