Ψητά σε διάφανο πουγκί

«Εν παπιγιότ», λένε οι γαλλοµαθείς τα γευστικά πουγκάκια που έως τώρα ετοιµάζαµε µέσα σε φύλλα λαδόκολλας. Η εναλλακτική και πιο κοµψή επιλογή είναι ετούτη εδώ η µεµβράνη, που αντέχει σε θερµοκρασίες µέχρι 200° C και διαθέτει το ασύγκριτο πλεονέκτηµα της διαφάνειας, είτε πρόκειται για ένα µελωµένο κατσικάκι είτε ένα ψαράκι µε λαχανικά ή ό,τι άλλο εµπνευστούµε.

Διάφανο φιλµ, ιδανικό για να ετοιµάσουµε πουγκάκια, 10 µέτρων (45 εκ. πλάτος), και 20 συνδετήρες, στα 6 €.

Από το Chef Story, Σχολή Le Monde, Θεσσαλονίκης 45, 210-82.11.700.

Keywords
Τυχαία Θέματα