Ρύζι μπασμάτι με φρέσκο κρεμμυδάκι και κόλιανδρο

Αρωματικό ρύζι με φρέσκα μυρωδικά. Είναι ελαφρύ, πεντανόστιμο και έτοιμο σε μόλις 15 λεπτά.

Διαδικασία Βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό το ρύζι, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Οταν είναι έτοιμο, το σουρώνουμε.

 

Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και τον κόλιανδρο (ή μαϊντανό). Ανακατεύουμε για 3 - 4 λεπτά και σερβίρουμε.

 

Συνοδεύουμε με  καπνιστή πέστροφα ή άλλο καπνιστό ψάρι της αρεσκείας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρύζι,ryzi