Βλάσσης

Ενα ιστορικό μαγερειό με σταθερούς θαμώνες εργαζόμενους και κατοίκους του κέντρου.

Η θέση Προς Ιλίσια μεριά, σε έναν παράδρομο της Μιχαλακοπούλου, πίσω από ένα -ας πούμε- παρκάκι, ίσα που ακούγεται η βαβούρα της λεωφόρου.

 

Η ατμόσφαιρα Ιντελεκτουέλ και αστική. Την ώρα της ανάπαυλας των εργαζομένων της περιοχής πιάνεις στον αέρα κουβέντες, αρχιτεκτονικές, δημοσιογραφικές, δικηγορικές. Αν υπάρχει περιθώριο επιλογής, καθίστε όπως μπαίνετε αριστερά, για να έχετε καλή θέα στον τοίχο με τις αφίσες και τους πίνακες. Το καλοκαίρι,

ο Βλάσσης βγάζει τραπέζια Αν πάλι καπνίζετε, έχει και έξω αλλά και μια χούφτα τραπέζια απέναντι στο πάρκο, κάτω από τα δέντρα. Τα βράδια με καλό καιρό εκεί γίνεται το πιο ωραίο σούσουρο.

 

Το φαγητό Νόστιμη, ανεπιτήδευτη ελληνική κουζίνα. Καλομαγειρεμένα φαγητά χωρίς πολλές-πολλές εντασεις Αρνάκι στο χαρτί με πατάτες φούρνου, που μοιάζουν μόλις να βγήκαν από το κυριακάτικο ταψί, ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια, κύβοι μελιτζάνας τηγανητοί με γιαούρτι και ντοματόσαλτσα (οπωσδήποτε), ταμπουλέ με ντοματίνια και μαϊντανό, όσπριο (αν έχει εκείνη τη μέρα). Δοκιμάστε επίσης οπωσδήποτε ό,τι λαδερό βγάλει το ημερήσιο τσουκάλι. Θα τα βρείτε μετρημένα στο λάδι, ούτε «πνιγμένα» ούτε στεγνά. Το γαλακτομπούρεκό του είναι καλή επιλογή για επιδόρπιο. Φαγητό και σε πακέτο.

 

Ο λογαριασμός Με 20-25 ευρώ θα φάτε σαν βασιλιάδες (με κρασί χύμα).

 

Η κάβα Έχει βέβαια και μια μικρή λίστα κρασιών από γνωστά ονόματα του ελληνικού αμπελώνα.

 

Επιπλέον πληροφορίες Ανοικτά από το μεσημέρι μέχρι τις 00.30. Κυριακή βράδυ κλειστά. Μπορείτε, επίσης, να πάρετε φαγητό και σε πακέτο. Αν δουλεύετε στην περιοχή, θα ξέρετε ήδη ότι το πάρκινγκ 

 

 

 Μαιάνδρου 15, Ιλίσια, τηλ.: 210-72.56.335.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
Βλάσσης,vlassis
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές