Μαγειρίτσα από τα παλιά

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι από την Χρύσα Παραδείση από μια έκδοση του 1960 όπως μας την μαγείρευε η μητέρα μου. Η διαφορά από όλες τις συνταγές που έχω διαβάσει στο site είναι ότι γίνεται με το ζουμί που βράζει το κεφαλάκι και είναι ιδιαίτερα μοσχομυριστεί. Χρησιμοποιούμε τα ψαχνά από το κεφαλάκι και τον λαιμό μαζί φυσικά με την συκωταριά και τα εντεράκια. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα και ο τρόπος που πλένουμε και καθαρίζουμε το κεφαλάκι. Δοκιμάστε την, νομίζω ότι αξίζει θα σας ενθουσιάσει!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα