211 διετείς συμβάσεις στις υπηρεσίες κατά της φτώχειας

Tweet Κατηγορία: Εργασία

ΔΗΜΟΙ

211 διετείς συμβάσεις στις υπηρεσίες κατά της φτώχειας
Διακόσιες έντεκα θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν 17 δήμοι σε Αθήνα και περιφέρεια για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικών Δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας.
Πρόκειται για δομές οι οποίες αφορούν την ίδρυση και τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων, Κοινωνικών Φαρμακείων,

Ανοιχτών Κέντρων Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, Τραπεζών Χρόνου, Γραφείων Διαμεσολάβησης και Δομών Παροχής Συσσιτίων, που θα απασχολήσουν προσωπικό ηλικίας έως 30 ετών, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 24 μηνών. Οι προϋποθέσεις που οφείλουν να πληρούν οι υποψήφιοι, πέραν τον απαραίτητων τίτλων σπουδών ανάλογα με την ειδικότητά τους, είναι:

Διακόσιες έντεκα θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν 17 δήμοι σε Αθήνα και περιφέρεια για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωνικών Δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

- Να είναι Ελληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ ή να είναι ομογενείς,

- να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή να μην δικαιούνται δελτίο ανεργίας (δεν αφορά τις ειδικότητες φαρμακοποιών και γεωπόνων) και

- να έχουν ηλικία έως 30 ετών.

Η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στα έργα, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσης, ορίζεται έως του ποσού των 13.600 ευρώ ανά έτος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι πάσης φύσεως κρατήσεις.

Νέα Σμύρνη: 15 θέσεις

Στις 30 Νοεμβρίου πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό της ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς» για 15 θέσεις εποχικού προσωπικού για την υλοποίηση Κοινωνικών Δομών στον Δήμο Νέας Σμύρνης. Πιο συγκεκριμένα, στη Δομή Παροχής Συσσιτίων θα απασχοληθούν επτά επιτυχόντες, εκ των οποίων τρεις Μάγειρες, δύο υπάλληλοι Γενικών Καθηκόντων, ένας Διοικητικός και ένας Κοινωνικός Λειτουργός. Από τις πέντε θέσεις που αντιστοιχούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τρεις κατανέμονται στην ειδικότητα Γενικών Καθηκόντων και από μία στις ειδικότητες Διοικητικού και Κοινωνικού Λειτουργού. Οσο για το Κοινωνικό Φαρμακείο, θα απασχολήσει δύο Φαρμακοποιούς και έναν Κοινωνικό Λειτουργό. Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Τ.Θ. 76655, Τ.Κ. 172 10, Ταχυδρομείο Δάφνης. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 9022010.

Συσσίτια και στη Γλυφάδα

Στις 29 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της Επιστημονικής Εταιρείας για την Κοινωνική Συνοχή και την Ανάπτυξη, η οποία μεσολαβεί για την πρόσληψη 21 εποχικών υπαλλήλων με 24μηνες συμβάσεις εργασίας στον Δήμο Γλυφάδας.

Από τις πέντε δομές που θα υλοποιηθούν, την πλειονότητα των θέσεων -επτά συνολικά- καταλαμβάνει η Δομή Παροχής Συσσιτίων, όπου θα απασχοληθούν τρία Στελέχη Κουζίνας - Εστίασης κατηγορίας ΔΕ, δύο Καθαριστές ΥΕ, ένας Κοινωνικός Λειτουργ

Keywords
Τυχαία Θέματα