37 προσλήψεις στη Διεύθυνσης εικαστικών Δήμου Θέρμης

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

H Δημοτική  Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Θέρμης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης εικαστικών κατά τη διδακτική περίοδο 2012 – 2013, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα επτά (37) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια

σύμβασης:

ΠΕ/ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 1 4
ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ 2
ΠΕ/ ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ 5
ΠΕ/ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΙΤΡΟ -ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ 3
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 4
ΠΕ/ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ 4
ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ 3
ΠΕ/ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ 2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν. 148/11914). Παρεμφερείς σπουδές θεωρούνται οι σπουδές σε όλες τις εφαρμοσμένες τέχνες (Γραφιστική, Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, Υφαντική, Βιομηχανικός σχεδιασμός, κόμικ, κλπ), η Ιστορία Τέχνης, η Αρχιτεκτονική, η Ενδυματολογία, το Θέατρο, το Μακιγιάζ, το art – therapy . Οι σπουδές σε κάθε διαφορετικό εικαστικό αντικείμενο που προκηρύσσεται, αποτελούν παρεμφερείς σπουδές για τα υπόλοιπα.

Στην επιμόρφωση συμπεριλαμβάνεται η επιμόρφωση σε παιδαγωγικά και παρεμφερή αντικείμενα κάτω των 2 ετών. Για τις ξένες γλώσσες προσκομίζονται τα πτυχία (επικυρωμένο αντίγραφα), και για τη γνώση Η/Υ προσκομίζονται τα διπλώματα (επικυρωμένα αντίγραφα), ή υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη, στην οποία περιγράφονται τα προγράμματα (τουλάχιστον 3) και το επίπεδο γνώσης τους.

3. Αποδεικτικό - βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Γίνεται δεκτή η προϋπηρεσία από όλα τα εικαστικά αντικείμενα της παρούσας προκήρυξης (πλην της αγιογραφίας, που χρειάζεται προϋπηρεσία στο ίδιο αντικείμενο). Ο χρόνος προϋπηρεσίας όπου ζητείται, αποτελεί προϋπόθεση για την επιλογή.

4. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Γίνονται δεκτά αυθεντικά έντυπα (κατάλογοι, προγράμματα, αποκόμματα, εφημερίδων, βιβλία, κλπ ), απλά φωτοαντίγραφα έντυπου υλικού και βεβαιώσεις με τη σφραγίδα του αρμόδιου φορέα, όπου αναγράφεται το όνομα του υποψηφίου και το είδο

Keywords
Τυχαία Θέματα