70 Ωφελούμενοι στην Α.Σ. "Δίκτυο Συνεργασία" στη Λάρισα

Εργασία

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Συνεργασία" προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω πράξη.

Περιοχή παρέμβασης: Λάρισα

Ομάδα στόχος: Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια, άτομα μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, μετανάστες

Αριθμός ωφελούμενων: 70

Α.Σ. ΔΙΚΤΥΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Πρόσκληση για συμμετοχή

Α.Σ. ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Εναρκτήρια εκδήλωση

Α.Σ. ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ενημερωτικό έντυπο

Α.Σ. ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Αφίσα

Πληροφορίες – Παραλαβή και υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερώνονται για την Πράξη, να παραλαμβάνουν και να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στην έδρα της Α.Σ. «Δίκτυο Συνεργασία», που στεγάζεται στα γραφεία του ΣΘΕΒ (Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, 413 35, Λάρισα, 2ος όροφος – τηλ. 2410 555272 – fax 2410 555509, e-mail: info@syn-ergasia.net, web site: http://syn-ergasia.net/)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής από 18/12/2012 έως 10/01/2013.

newsedu.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα