Άγιος Παντελεήμονας: Οι κάτοικοι "γύρισαν την πλάτη" στα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}
\"Αστακό, γαριδομακαρονάδα, χαβιάρια, εσύ εδώ όχι, να πας στον Τσίπρα και στην Παπαρήγα\". Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος διώχνει ηλικιωμένη αλλοδαπή κυρία από το μοίρασμα τροφίμων χθες στον Αγ. Παντελεήμονα \"μόνον για Έλληνες\".
Οι οποίοι Έλληνες πάντως δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των νεοναζίκι έτσι πολλά τρόφιμα έμειναν αδιάθετα. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε ομοϊδεάτες του κ. Παναγιώταρου να λεηλατήσουν πακιστανικό μίνι μάρκετ, λίγο παρακάτω, στην οδό Φυλής. Η Χρυσή Αυγή έφαγε πόρτα και από τους γιατρούς στην αιμοδοσία \"μόνον για Έλληνες\" που οργάνωσε, ενώ χθες πολυμελές κλιμάκιό της αποκλείστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων όταν κάτοικοι τους έσκασαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Φαίνεται πως τελικά η Χρυσή Αυγή είναι \"καλή\" μόνο στις επιδείξεις ισχύος και στην τρομοκρατία κατά μεταναστών. Η χθεσινή της προσπάθεια να κάνει δράσεις αλληλεγγύης στον Άγιο Παντελεήμονα έπεσαν ουσιαστικά στο κενό, αφού τα τρόφιμα έμειναν στις θέσεις τους.

Χθές το πρωί η Χρυσή Αυγή, παρουσία του βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρου, έστησε πάγκους με τρόφιμα στον Άγιο Παντελεήμονα, μια περιοχή στην οποία, σημειωτέον, η Χρυσή Αυγή έχει πολύ υψηλά ποσοστά. Τα τρόφιμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφταναν τους 8 τόνους και υπήρχαν προς διάθεση όσπρια, θαλασσινά, ζυμαρικά, ψωμί, πατάτες, φρούτα και γάλα. Φυσικά, η διάθεση των τροφίμων ήταν \"μόνο για Έλληνες\", αλλά η ανταπόκριση ήταν κατώτερη των... προσδοκιών. Κοινώς, πολλά τρόφιμα έμειναν στους πάγκους, αφού λίγα μόνο άτομα ανταποκρίθηκαν.

\"Πήγαινε ζήτα φαγητό από τον ΣΥΡΙΖΑ\"

Το \"λάθος\" να ζητήσει τροφή έκανε, όμως, μια άπορη ηλικιωμένη μετανάστρια, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τον σαρκασμό του Ηλία Παναγιώταρου \"αστακομακαρονάδες, χαβιάρι, να πας στον ΣΥΡΙΖΑ να σε ταΐσει\". Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρυσαυγίτες αρνήθηκαν να παρέχουν τροφή στην άπορη γυναίκα, αλλά παρά ταύτα το \"μόνο για Έλληνες\" σλόγκαν δεν είχε τελικά την επιτυχία που ανέμεναν.

Από την άλλη στα Γιάννενα, όταν 50 χρυσαυγίτες κατέφθασαν στο χωριό Νεοκαισάρεια στο πλαίσιο \"εκστρατείας\" τους αποκλείστηκαν στο καφενείο του χωριού αφού... τους τρύπησαν τα λάστιχα! Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Για την ιστορία, η Νεοκαισάρεια είναι προσφυγικό χωριό και δεν φαίνεται καθόλου τυχαία μια τέτοια αντίδραση απέναντι στους νεοναζί. Κυρίτσης Γ. - Η ΑΥΓΗ, 15/9/2012
Keywords
Τυχαία Θέματα