Απάντηση του Χρ. Κανδηλώρου γγ του ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Αλ. Δελμούζος

Ανακοινώσεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ.ΚΑΝΔΗΛΏΡΟΥ Γ.Γ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΠΕ «ΑΛ.ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ»

στην πλειοψηφία του Δ.Σ ( ΠΑΣΚ - ΜΑΖΙ )που συνέταξε και ψήφισε την με τίτλο «Νέα ήθη στην λειτουργία των εκλεγμένων αιρετών» απόφαση .

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο σαν γ. γραμματέας του Δ.Σ να βλέπεις την υπογραφή σου σε μια απόφαση ,που πάρθηκε βέβαια με πλειοψηφία (εκτός από εμένα διαφώνησε και το άλλο μέλος του Δ.Σ που έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο των Παρεμβάσεων), που θεωρείς όμως απαράδεκτη και που γι’αυτό τον λόγο προσπάθησες να αποτρέψεις την ψήφιση της προκρίνοντας ότι οι συγκεκριμένες

παρατάξεις έπρεπε να επιχειρηματολογήσουν σαν τέτοιες και όχι σαν πλειοψηφία του Δ.Σ με απόφαση του.

{Είναι σαφές, προβλέπεται και από το καταστατικό, ότι ο γ.γ του συλλόγου υπογράφει και τις αποφάσεις του Δ.Σ στις οποίες ο ίδιος διαφωνεί μειοψηφώντας}

Έτσι ενώ θα περίμενε κανείς , την και από το σύλλογο μας , όπως ήδη έχει συμβεί με τους υπόλοιπους τρεις συλλόγους της περιοχής μας, καταγγελία της διοίκησης και των διορισμένων μελών του ΠΥΣΠΕ , που υπερψήφισαν αποφάσεις, κρινόμενες για την νομιμότητα τους, να έχουμε μια καταγγελία με στόχο την επαναφορά στα παλαιά ήθη .

(Ηδη έχει οριστεί από αυτούς τους συλλόγους, μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8-2-2013,στις 2 το μεσημέρι στην Δ/νση ΠΕ Αν.Αττικής.)

Ποια όμως ήταν αυτά τα παλαιά ήθη :

-ήταν ίσως η χρήση της θέσης του αιρετού σαν κεντρικού άξονα πελατειακής διαπλοκής ,επί χρόνια και από τις δύο παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.

-ήταν ίσως η λειτουργία του σε κρίσιμες φάσεις σαν του εκπρόσωπου τύπου της διεύθυνσης ή του περιφερειακού διευθυντή , πότε υπερασπιζόμενος και πότε επιτιθέμενος σε συνδικαλιστικές παρατάξεις που δημοσιοποιούσαν και υπεραμύνονταν των συμφερόντων των συναδέλφων.

Είναι φανερό πως η ανάδειξη μετά από τις τελευταίες εκλογές στις θέσεις των δύο αιρετών , εκπροσώπων των αριστερών παρατάξεων χάλασε την παραδοσιακή λειτουργία ,σύμφωνη με τα παλαιά ήθη των συγκεκριμένων παρατάξεων ,ΠΑΣΚ – ΜΑΖΙ (μετάλλαξη της ΔΑΚΕ κάτω από τον μανδύα της «ανεξαρτησίας ) .

-Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ «ΑΛΕΞ.ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ» στηρίζει τους αιρετούς που πρόκρινε , αφού οι ενέργειές τους δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υλοποιούν τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα δράσης που δημοσιοποιήθηκε στην προκήρυξη που με αυτή διεκδίκησαμε την ψήφο των συναδέλφων .

-Ο συγκεκριμένος ρόλος που προκρίνουν οι παραπάνω παρατάξεις και οι μετεξελίξεις τους μπορεί να αναζητηθεί από τα σημαίνοντα στελέχη των παρατάξεων τους που κοσμούν τα διορισμένα από την διεύθυνση μέλη του ΠΥΣΠΕ . Έτσι φαίνεται εννοούν ορισμένοι το ΜΑΖΙ πέρα από κόμματα και παρατάξεις).

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αλέξανδρος ΔελμούζοςΧρ. Κανδηλώρος
Keywords
Τυχαία Θέματα