Χρηματιστηριακοί σύμβουλοι στον όμιλο Interamerican

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στις πωλήσεις προσφέρει ο όμιλος εταιρειών Interamerican, που αναζητά δέκα χρηματοοικονομικούς συμβούλους, ικανούς να στελεχώσουν νευραλγικές θέσεις εργασίας μεγάλης Επιχειρησιακής Μονάδας στο Μαρούσι.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στις πωλήσεις προσφέρει ο όμιλος εταιρειών Interamerican,

που αναζητά δέκα χρηματοοικονομικούς συμβούλους, ικανούς να στελεχώσουν νευραλγικές θέσεις εργασίας μεγάλης Επιχειρησιακής Μονάδας στο Μαρούσι.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, οι οποίοι θα έχουν, κατά περίπτωση, σημαντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας και εξέλιξης στους τομείς Financial Planning, Πωλήσεων και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, χρειάζεται να διαθέτουν:

- πτυχίο ΑΕΙ, ηλικία από 27 έως 45 ετών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (οι άντρες) για την κατηγορία των διευθυντικών στελεχών (Financial Planners, Unit Managers) και

- απολυτήριο Λυκείου, ηλικία από 25 έως 35 ετών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (οι άντρες) για την κατηγορία οικονομικών συμβούλων (Financial Advisors).

Η εταιρεία προσφέρει ελκυστικό σύστημα αμοιβών και bonus παραγωγικότητας, ανταγωνιστικό πλαίσιο ομαδικής ασφάλισης και δυνατότητες διαρκούς εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Oπως αναφέρει στην «Εργασία» ο Γιάννης Χατζόπουλος, στέλεχος της Interamerican, «ο όμιλος επιθυμεί να συνεργασθεί με φιλόδοξους νέους ανθρώπους, ικανούς να στελεχώσουν 10 θέσεις εργασίας της μεγάλης επιχειρησιακής μονάδας του Αμαρουσίου. To βασικό προσόν των υποψηφίων Financial Advisors είναι το Απολυτήριο Λυκείου, ενώ για τις θέσεις Financial Planners και Unit Managers είναι το πτυχίο Πανεπιστημιακής σχολής». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως τις 15 Ιουνίου στο e-mail: [email protected]ή στον αρ. φαξ: 210 8121249. Πληροφορίες στο τηλ. 210 8121238. ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα