ΔΙΔΕ Δ Αθήνας: Υποβολή δήλωσης προτίμησης εκπαιδευτικών για τοποθέτηση σε οργανικά κενά

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
• Εφιστούμε την προσοχή στη σωστή συμπλήρωση όλων των πεδίων. Οι εκπαιδευτικοί που ήρθαν φέτος με μετάθεση στη Δ΄ Αθήνας να συμπληρώσουν όλα τα πεδία και να προσκομίσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά στη Δ/νση Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας.
• Oι εκπαιδευτικοί που είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν θα τοποθετηθούν σε οργανικό κενό, θα παραμείνουν στο σχολείο προσωρινής τους τοποθέτησης μέχρι να τοποθετηθούν σε λειτουργικό κενό, το Σεπτέμβριο 2012.
• Η κατάθεση αίτησης – δήλωσης προτίμησης είναι υποχρεωτική για όσους εκπαιδευτικούς μετατέθηκαν στη Δ΄ Αθήνας.
• Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν μέχρι 20 σχολεία.
• Μετά την υποβολή της αίτησης δε θα γίνεται δεκτή καμία αλλαγή προτίμησης των σχολείων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με το ΠΥΣΔΕ Δ΄Αθήνας.
 Η ένδειξη Β στους πίνακες των κενών σημαίνει ΒΕΛΤΙΩΣΗ, δηλαδή στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει εκπαιδευτικός που έχει κάνει αίτηση για βελτίωση (οπότε ΙΣΩΣ δημιουργηθεί κενό, το οποίο μπορούν εκ των προτέρων να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι ).
 Ο αριθμός που αναγράφεται πριν από την ένδειξη Β (Βελτιώσεις) αφορά στον αριθμό των εκπ/κών του συγκεκριμένου σχολείου που επιθυμούν βελτίωση.
 Οι αρνητικοί αριθμοί αφορούν σε ελλείμματα ωρών (κενά), ενώ οι θετικοί αφορούν σε πλεονάσματα ωρών. Για διευκρινίσεις σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι
μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-9310767 και στο 210-9322310

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ΄ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.)
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
------------- N. Σμύρνη , 07-06-2010 Ταχ. Δ/νση: Ομήρου 34,
Τ.Κ. – Πόλη: 171 21 Ν. Σμύρνη
Ιστοσελίδα : http://dide-d-ath.att.sch.gr
Πληροφορίες: ΠΥΣΔΕ Δ΄ Αθήνας
Τηλέφωνο: 210 9322310 – 210 9310767
Fax: 210 9353223
ΠΡΟΣ:
Τακτικά και Αναπληρωματικά
Μέλη του ΠΥΣΔΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Δ.Ε.
Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ
Ν. Σμύρνη , 14/06/2012 ΠΡΟΣ : 1ο, 2ο, 3ο (πρώην) ΓΡΑΦΕΙΟ
και (πρώην) ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.Ε.
Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. Δ΄ΑΘΗΝΑΣ

ΘΕΜΑ: «Υποβολή δήλωσης προτίμησης εκπαιδευτικών» .
Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις προτίμησης των εκπαιδευτικών (από βελτιώσεις - μεταθέσεις - οριστικές τοποθετήσεις - διάθεση ΠΥΣΔΕ ) για τοποθέτηση σε σχολεία της Διεύθυνσης Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, από την Παρασκευή 15 – 6 – 2012 και ώρα 12:30΄ έως
Keywords
Τυχαία Θέματα