Διευθυντές και βοηθούς ζητά η Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία

Εργασία

Διευθυντές και βοηθούς ζητά η Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία (CEPOL) για την πλήρωση τεσσάρων θέσεων στη Γραμματεία της, η οποία βρίσκεται στο Bramshill του Ηνωμένου Βασιλείου (70 χλμ. από το κέντρο του Λονδίνου).

Η Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία (CEPOL) φέρνει σε επαφή ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας από όλη την Ευρώπη με στόχο την ενθάρρυνση της

διασυνοριακής συνεργασίας για την καταπολέμηση του εγκλήματος και την τήρηση της δημόσιας ασφάλειας, των νόμων και της τάξης.

Η CEPOL ιδρύθηκε το 2005 ως οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) και κάθε χρόνο διοργανώνει στις αστυνομικές σχολές των κρατών-μελών 60-100 κύκλους μαθημάτων, σεμιναρίων και διαλέξεων καλύπτοντας μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Η Γραμματεία της CEPOL αποτελείται από 30 μόνιμα μέλη τα οποία διεκπεραιώνουν την καθημερινή εργασία κατανεμημένα σε δύο τμήματα: το Τμήμα Κατάρτισης, Επιστήμης, Ερευνας και Ανάπτυξης και το Τμήμα Γενικών Υπηρεσιών.

Το ακρωνύμιο CEPOL είναι γαλλικό και αντιστοιχεί στη γαλλική ονομασία College europeen de police (Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ακαδημία).

Οι προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν τις ειδικότητες:

Head οf Corporate Services De-partment (Αιτήσεις έως 28 Φεβρουαρίου)Travel and Missions Assistant (δύο θέσεις) (Αιτήσεις έως 31 Ιανουαρίου)Head of Training Unit (Αιτήσεις έως 1 Φεβρουαρίου)

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικών Υπηρεσιών (Head of Corporate Services Department) θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την πολιτική που αφορά στο προσωπικό, για θέματα προϋπολογισμού, λογιστικά θέματα, το μισθολόγιο του προσωπικού, την τεχνολογία των πληροφοριών, τις πρακτικές για τη σύναψη συμβάσεων, θέματα ασφάλειας, υγείας, υποδομών και τις γενικές πρακτικές διοίκησης.

Οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να κατέχουν πανεπιστημιακό δίπλωμα, δεκαετή, τουλάχιστον, επαγγελματική εμπειρία, άριστη γνώση μίας επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς και ικανοποιητική γνώση μίας δεύτερης.

Ο μηνιαίος μισθός για τη θέση φτάνει στα 7.127,99 ευρώ και δεν υπόκειται σε φόρους.

Οι Βοηθοί Ταξιδίων και Αποστολών (Travel & Mission Assistants) θα είναι υπεύθυνοι για τις ταξιδιωτικές και λοιπές διευθετήσεις που σχετίζονται με τις επιχειρησιακές εργασίες της CEPOL, τον συντονισμό, τις κρατήσεις, την καταγραφή των ταξιδιωτικών διευθετήσεων για το προσωπικό του Οργανισμού, τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Ακαδημίας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τους υποψηφίους είναι η κατοχή:

- Διπλώματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή εκπαίδευσης ανώτερης της δευτεροβάθμιας ή

- Απολυτήριου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (λυκείου) και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών χρόνων ή

- Επαγγελματική εκπαίδευση ή εμπειρία ιδίου επιπέδου

- Αριστη γνώση μίας επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ενωσης καθώς και ικανοποιητική γνώση μιας δεύτερης.

Ο μηνιαίος μισθός για τις θέσεις φτάνει στα 1.919,18 ευρώ και δεν υπόκειται σε φόρους.

Ο Επικεφαλής της Μονάδας Εκπαίδευσης (Head of Training Unit) υπάγεται στον αναπληρωτή διευθυντή και είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της Μονάδας Εκπαίδευσης και τον σχεδιασμό, την εφαρμογή, την αξιολόγηση και την παρακολούθηση της κατάρτισης στη CEPOL.

Εξάλλου δύναται να παρέχει συμβουλές για εκπαιδευτικά πρότυπα ποιότητας και προσεγγίσεις εκπαιδευτικού τύπου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών, τουλάχιστον εξαετή αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία, καθώς και άριστη γνώση μίας επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ικανοποιητική γνώση μίας δεύτερης. Ο μηνιαίος μισθός για τη θέση φτάνει στα 7.127,99 ευρώ και δεν υπόκειται σε φόρους. Υποβολή αιτήσεων

Υποβολή αιτήσεων

Σημειώνεται ότι τα συμβόλαια που θα υπογράψουν οι επιλεγέντες θα έχουν διάρκεια πέντε χρόνων με δυνατότητα ανανέωσης και θα είναι σύμφωνα με τους Κανονισμούς που ισχύουν για την απασχόληση προσωπικού στα διάφορα Οργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της CEPOL (www.cepol.europa.eu) και συγκεκριμένα το πεδίο που αφορά την προκήρυξη θέσεων (Job Vacancies) για περισσότερες πληροφορίες.

Μαζί με την αίτησή τους θα πρέπει να συνυποβάλουν βιογραφικό σημείωμα, καθώς και μια επιστολή όπου θα εξηγούν γιατί επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της Ακαδημίας. Υπογραμμίζεται ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να αποστέλλονται από τους ενδιαφερομένους ταχυδρομικώς στη Γραμματεία της CEPOL στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη διεύθυνση: European Police College (CEPOL), Human Resources Section CEPOL House, Bramshill, Hook, Hampshire RG27 0JW, United Kingdom.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα