Έχεις ίντερνετ και λάπτοπ; Συμμετέχεις στην επιλογή στελεχών! Δεν έχεις; Αποκλείεσαι!

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ;
Έχεις ίντερνετ και λάπτοπ; Συμμετέχεις στην επιλογή στελεχών! Δεν έχεις; Αποκλείεσαι!
Αν κάποιος επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας θα δει στα δελτία τύπου με ημερομηνία 13/8 μια σειρά από προκηρύξεις για την πλήρωση θέσεων υπευθύνων σε ΕΚΦΕ, ΚΕΣΥΠ, ΚΕΠΛΥΝΕΤ, ΣΣΝ κ.τ.λ.
Στις προκηρύξεις αυτές μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να δει και το χρονικό διάστημα στο
οποίο θα πρέπει να καταθέσει αίτηση για τη διεκδίκηση θέσης.
Το διάστημα αυτό είναι από 13/8/2012 ως 23/8/2012 !!!
Μετά το αρχικό ξάφνιασμα καταλάβαμε πως το υπουργείο έχει ήδη μπει σε μια νέα εποχή ως προς τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των στελεχών της εκπαίδευσης. Είναι φανερό πως οι υπεύθυνοι τέτοιων θέσεων πρέπει να είναι πλήρως εξοικειωμένοι με την τεχνολογία επικοινωνιών αλλά και να ενημερώνονται τακτικότατα για τα δελτία τύπου του υπουργείου. Οι αιτούντες θα πρέπει να είναι καθηγητές, που με το laptop, το tablet ή το smartphone παραμάσχαλα και με 3G mobile internet σύνδεση στην κάθε παραλία, ανάμεσα σε δυο μακροβούτια, θα σερφάρουν στο minedu.gr (και όχι στα διάφορα facebook και twiter) να ενημερώνονται για τις οποιεσδήποτε προκηρύξεις θέσεων. Θα πρέπει να είναι επίσης πρόθυμοι να θυσιάσουν τις διακοπές τους προκειμένου να μεταβούν στη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης της περιοχής τους για να καταθέσουν αίτηση. Όλοι οι άλλοι αποκλείονται ντε φάκτο!
Βέβαια με τους οικονομικούς περιορισμούς των τελευταίων ετών οι περισσότεροι μάλλον δεν θα κάνουν διακοπές, άρα από το προσωπικό τους PC θα έχουν ήδη ενημερωθεί. Όμως πόσοι αλήθεια από αυτούς έχουν το κουράγιο να ανατρέχουν στο κατακαλόκαιρο σε ειδήσεις, δελτία τύπου, ανακοινώσεις; Οι περισσότεροι φοβούμενοι μια επικείμενη κατάθλιψη το αποφεύγουν. Μόνο όσοι \"βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο” ενημερώνονται τακτικά και επιτέλους αυτοί οι \"αισιόδοξοι” αξίζει να διεκδικήσουν μια από τις προαναφερόμενες θέσεις.
Ηigh tech προκήρυξη, high tech καθηγητές, high tech αξιολόγηση, high tech υπουργείο. Όμορφος κόσμος ψηφιακά φτιαγμένος.
Βέβαια θα βρεθούν κάποιοι που θα πουν πως η διαδικασία είναι επανάληψη αντίστοιχων του παρελθόντος, που στο βωμό των πελατειακών σχέσεων προκηρύσσονταν θέσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην λάβει γνώση η πλειοψηφία των καθηγητών. Έτσι οι γνωρίζοντες (πιθανά και πριν την ανακοίνωσή της) την προκήρυξη καταλάμβαναν τις θέσεις ελλείψει άλλων αιτήσεων.
Ντροπή… Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως όλα αυτά έχουν τελειώσει. Η κυβέρνηση μας είναι πλέον τρικομματική και έχει βάλει φρένο σε τέτοια τερτίπια. Δείτε με πόση διαφάνεια χειρίστηκε τις αποσπάσεις.
Άντε να καταλογίσει κάποιος στον υπογράφοντα υφυπουργό απειρία. Να του προσάψει πως δεν ξέρει ότι είναι αδύνατο να ενημερωθούν όλοι οι καθηγητές σε μια περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά. Χρειάζεται κι αυτός το χρόνο του. Ε
Keywords
Τυχαία Θέματα