ΕΛΜΕ Καλλιθέας- Ν. Σμύρνης- Μοσχάτου: Δράσεις το επόμενο διάστημα

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ              

Ε. Βενιζέλου 175, Καλλιθέα 17675

Τηλ/FAX:2109597711                                             

                                                                                               Καλλιθέα, 18- 11 - 2012                                     

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

class="rtejustify" >1. Δευτέρα 19/11

Μετά την πολύ θετική αντιμετώπιση που είχε η πρωτοβουλία του ΔΣ για προβολή κινηματογραφικής ταινίας, το ΔΣ εκτιμώντας ότι υπάρχει αναγκαιότητα δημιουργίας κινηματογραφικής λέσχης, καλεί σε συνάντηση τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμβάλουν σε μια τέτοια προσπάθεια – προτείνοντας ταινίες και ορίζοντας πλαίσιο λειτουργίας – τη Δευτέρα 19/11 στις 5.30 μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

2. Τρίτη 20/11

Όλοι στις 2.00 το μεσημέρι στη Δ΄ Δ/νση στη νέα συγκέντρωση που οργανώνουν οι δύο ΕΛΜΕ (Ν. Αθήνας και Καλλιθέας – Ν. Σμύρνης – Μοσχάτου), ενάντια στις συμπτύξεις τμημάτων. Επειδή με την αξιολόγηση που προωθούν, υπεράριθμος μπορεί να κριθεί ο οποιοσδήποτε από μας – είτε συμπτυχθούν τα τμήματα του σχολείου του είτε όχι – το θέμα μας αφορά όλους.

Συμμετέχουμε όλοι στη συγκέντρωση και καλούμε γονείς και μαθητές όχι μόνο των 17 σχολείων που σε 1η φάση κάλεσε η Δ/ντρια, αλλά των Λυκείων για τα οποία επιχειρείται συγχώνευση ή κατάργηση των κατευθύνσεων ή των επιλογών.

3. Τετάρτη 28/11

Εθελοντική Αιμοδοσία στο σχολικό συγκρότημα του Αγ. Νικολάου, 9.30πμ-1.00μμ.

Στηρίζουμε την πιο σημαντική μορφή αλληλεγγύης της ΕΛΜΕ.

Μετέχουμε οι ίδιοι στην αιμοδοσία. Κι αν δεν μπορούμε, καλούμε συγγενείς, φίλους ή παλιούς μαθητές μας να μετάσχουν.

Δίνουμε αίμα και σώζουμε ζωές. Κυριολεκτικά.

4. Σάββατο 1/12

Μετέχουμε στη διαδήλωση στην πλατεία Κύπρου (12 το μεσημέρι) ενάντια στο φασισμό και την κρατική καταστολή. «Χρωματίζουμε» τη διαδήλωση με τα αιτήματα και τα συνθήματα του οργανωμένου κινήματος των εκπαιδευτικών.

5. Τρίτη 4/12

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Το ΔΣ έχει ζητήσει άδεια από τη Διοίκηση για ΓΣ στις 4/12. Σύντομα θα έρθει στα σχολεία πρόσκληση με την ημερήσια διάταξη.

Το ΔΣ, επίσης, προτείνει ως ημέρα εκλογών για το νέο ΔΣ τη Τετάρτη 12/12.

6. Γνωρίζουμε ότι η ΟΛΜΕ συζητά για Συνέλευση Προέδρων στη 1 Δεκέμβρη, για να αποφασίσουμε ως κλάδος πώς αντιπαλεύουμε αξιολόγηση, αναγκαστικές μεταθέσεις, απολύσεις κλπ. Εάν η ΟΛΜΕ αποφασίσει ΓΣ Προέδρων στη 1/12, τότε η Συνέλευση στην ΕΛΜΕ μας θα γίνει την Πέμπτη, 29/12, στη 1 το μεσημ

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita