Εποχικές προσλήψεις σε Κόρινθο, Κηφισιά και Νέα Ιωνία

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Νέες προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων από τους υποψηφίους αναμένεται να καθορίσουν τέσσερις φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι διέκοψαν προσωρινά τη διαδικασία επιλογής προσωπικού λόγω της προκήρυξης εθνικών εκλογών και θα την συνεχίσουν μετά την ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης.

Νέες προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων από τους υποψηφίους αναμένεται να καθορίσουν

τέσσερις φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι διέκοψαν προσωρινά τη διαδικασία επιλογής προσωπικού λόγω της προκήρυξης εθνικών εκλογών και θα την συνεχίσουν μετά την ορκωμοσία της νέα κυβέρνησης.

Δέκα θέσεις για Βρεφονηπιοκόμους και βοηθούς στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Κορινθίων

Κέντρο Κοιν. Πολιτικής Κορινθίων
Δεκατρείς θέσεις εποχικού προσωπικού σε τρεις ειδικότητες της Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Πρόκειται για τις ακόλουθες:

ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, πέντε θέσεις, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, πέντε θέσεις, και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού, τρεις θέσεις.

Το νέο προσωπικό θα αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» και θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2012 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης αν το πρόγραμμα συνεχιστεί.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 27410 25717.

Νομικό Πρόσωπο Δήμου Κηφισιάς
«Φρένο»... πάτησε η προκήρυξη των εθνικών εκλογών στον διαγωνισμό του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Δημήτρης Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη δώδεκα ειδικοτήτων όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής:

ΥΕ Καθαριστών, τρεις θέσεις, ΠΕ Υπευθύνων Επικοινωνίας και ΜΜΕ, δύο θέσεις, ΤΕ Νοσηλευτών, δύο θέσεις, ΔΕ Οδηγών Βουνού, δύο θέσεις, ΔΕ Οδηγών Ράφτινγκ, δύο θέσεις, και ΥΕ Εργατών - Μεταφορέων, δύο θέσεις.

Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες: ΠΕ Καρδιολόγου, ΠΕ Παθολόγου, ΤΕ Συντηρητή Αρχειακού Υλικού, ΔΕ Προπονητή Πιλάτες, ΔΕ Προπονητή Γιόγκα και ΔΕ Προπονητή Σκακιού.

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα συνάψουν με τον φορέα συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας δώδεκα μηνών.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 8080527.

Δήμος Νέας Ιωνίας
Μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων στο διαγωνισμό του Δήμου Νέας Ιωνίας γα την πρόσληψη τεσσάρων εποχικών υπαλλήλων.

Οι θέσεις αφορούν:

Δύο Σχολικούς Τροχονόμους κατηγορίας ΔΕ, και Δυο Καθαριστές Σχολικών Κτιρίων κατηγορίας ΥΕ.

Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών. Ο φορέας είχε ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει αιτήσεις από τους υποψηφίους, επομένως μετά την ορκωμοσία, οι ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωσ

Keywords
Τυχαία Θέματα