Μηχανικό στην Κόρινθο ζητά η Sychem ΑΕ

Εργασία

Μηχανικό στην Κόρινθο ζητά η Sychem ΑΕEναν Μηχανολόγο Μηχανικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ/Χημικό Μηχανικό επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η Sychem ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση και κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας νερού και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Ο νέος συνεργάτης, που θα απασχοληθεί στο τμήμα συντήρησης-τεχνικής υποστήριξης στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, θα πρέπει να έχει τριετή προϋπηρεσία σε βιομηχανικό ηλεκτρομηχανολογικό

εξοπλισμό, εξοικείωση με εξοπλισμό υδραυλικών δικτύων-μηχανολογικού εξοπλισμού και καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ. Ακόμη απαιτούνται γνώσεις αυτοματισμού ή συστημάτων επεξεργασίας νερού, ενώ η προϋπηρεσία σε θέση τεχνικής υποστήριξης θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο fax: 210 6084942. Πληροφορίες www.sychem.gr.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα