Ο Γ. Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε μείωση των αποδοχών των εκπαιδευτικών της Φ.Ε.

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΟΙΕΛΕ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΧΘΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Φ.Ε.- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σε χθεσινή σύγκληση του Δ.Σ. της Φ.Ε., παρουσία των Προέδρων των Συλλόγων

των εκπαιδευτικών της Φ.Ε., ο κ. Μπαμπινιώτης ανακοίνωσε μείωση των αποδοχών τους κατά 15-20% κατά παράβαση της εγκυκλίου Φ8/58280/Δ5/24-5-2012 της Δ/νσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και της Απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ρητά ορίζουν πως η μείωση των αποδοχών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών χωρίς την προηγούμενη ένταξή τους στο νέο βαθμολογικό μισθολογικό σύστημα με Υπουργική Απόφαση είναι παράνομη και πως η αυθαίρετη τοποθέτησή τους σε βαθμολογικά-μισθολογικά κλιμάκια χωρίς προηγούμενη διοικητική πράξη συνιστά το βαρύτατο πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα της αντιποίησης αρχής.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εγχείρισε στην Βουλή των Ελλήνων την δικογραφία που σχηματίστηκε έπειτα από την μηνυτήρια αναφορά της ΟΙΕΛΕ εναντίον του κ. Μπαμπινιώτη για την έκδοση και την υπογραφή της περίφημης Γνωμοδότησης. Η ΟΙΕΛΕ σήμερα με αφορμή τη νέα πρόκληση Μπαμπινιώτη απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τους Βουλευτές με την οποία τους ενημερώνει για την πραγματική πρόθεση του πρώην Υπουργού παιδείας, όπως αυτή αποκαλύφθηκε στο χθεσινό Δ.Σ. της Φ.Ε. που δεν είναι άλλη από την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και των συμφερόντων των σχολαρχών.

Δείτε εδώ την επιστολή της ΟΙΕΛΕ.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

(Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)

Keywords
Τυχαία Θέματα