Ομολόγησε ο 27χρονος τη φρικτή δολοφονία στην Ξάνθη

Κοινωνία

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΟμολόγησε ο 27χρονος τη φρικτή δολοφονία στην ΞάνθηΤην αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε ο 27χρονος που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για βιασμούς και ναρκωτικά και είχε συλληφθεί χθες ως βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη.

Μιλώντας στο Mega, o αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γεώργιος Γκοδοσίδης,

επιβεβαίωσε το γεγονός και διευκρίνισε ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στον δράστη από αποτύπωμά του, το οποίο βρέθηκε κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Ο δράστης ήταν γείτονας της άτυχης κοπέλας και διατηρούσε μανάβικο στην περιοχή.

Σήμερα, στις 11 το πρωί αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον κ. Γκοδοσίδη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Xanthi Press πρόκειται για τον Χ.Π., ο οποίος λίγο πριν από τις 10 και αφού είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, έγινε αντιληπτός από τον κόσμο και κατά την αποχώρηση του, περίπου 300 άτομα όρμηξαν να τον λιντσάρουν.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.

«Εχω αντιμετωπίσει δολοφονίες, βιασμούς, πυρπολήσεις ανθρώπων, αλλά αυτού του μεγέθους την αγριότητα δεν την έχω ξαναδεί». Σοκαρισμένος ακόμα και ο ιατροδικαστής Θράκης, Παύλος Παυλίδης, περιέγραψε με αυτά τα λόγια όσα διαπίστωσε εξετάζοντας το άψυχο σώμα της 34χρονης κοπέλας, θύματος του χθεσινού φρικιαστικού εγκλήματος της Ξάνθης, που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Η Ζωή Δαλακλίδου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του δράστη ή των δραστών, ο οποίοι την ξυλοκόπησαν άγρια, την κατακρεούργησαν σεξουαλικά και την ώρα που ξεψυχούσε αβοήθητη την πυρπόλησαν ζωντανή με εύφλεκτο υγρό, αρπάζοντας και την τσάντα της πριν εξαφανιστούν.

Το ασύλληπτης αγριότητας έγκλημα, ένα από τα πιο αποτρόπαια των τελευταίων ετών, έγινε στην πιλοτή της οικοδομής του πατρικού σπιτιού της κοπέλας, με τραγικό πρόσωπο τον πατέρα της, γνωστό έμπορο της Ξάνθης, ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που βοήθησαν μαζί με τον αδελφό της για να κατασβεστεί η φωτιά, χωρίς να γνωρίζουν και οι δύο ότι θύμα ήταν η Ζωή.

ΕΘΝΟΣ

Tags: Ξάνθηβιασμόςέγκλημα
Keywords
Τυχαία Θέματα