Όταν σε "βρίζει" η Άννα Διαμαντοπούλου τότε όλα πάνε καλά Πρύτανη

Tweet

Είναι αλήθεια ότι το να σε κακοχαρακτηρίσει η Άννα Διαμαντοπούλου είναι τίτλος τιμής. Η πολυαγαπημένη στον κόσμο της εκπαίδευσης "Υπουργός της Φωτοτυπίας" που στο παρελθόν, μας είχε εκμυστηρευτεί πως "έχει ανάγκη από ταπείνωση" θέλησε να κομίσει και αυτή την άποψη της για το τι συμβαίνει στα πανεπιστήμια.

Αφού πάλεψε για το γκρέμισμα της δημόσιας και δωρεάν παιδείας, και αντικατάστασης αυτής με το σχολείο της φωτοτυπίας, και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, μετά απο πολυ καιρό που βρίσκεται στην αφάνεια, η κυνική και ημιμαθής Αννούλα έβαλε στο στόχαστρο της μέσω του facebook τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεοδόση Πελγρίνη.

Όχι δεν αναφέρθηκε και αυτή όπως το MEGA και το SKAI για τις "καταστροφικές" θεατρικές του ικανότητές, αλλά για το πως προσβάλει τους θεσμούς και τα πρόσωπα ο χαρακτηρισμός του Πρύτανη για τα Συμβούλια διοίκησης ως "Πέμπτη Φάλαγγα του Φράνκο". Το μόνο που καταφέρνει, βέβαια, με ό,τι λέει είναι να μας θυμίζει την αλεργία και το ατέλειωτό της μίσος για όποιον υπερασπίζεται τα δικαιώματά του, τη δημόσια και δωρεάν Παιδεία.Το δηλητήριο που ρίχνει όπως και η λαμπρή πολιτικής της δράση έχουν μπει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το ήθος της Α.Διαμαντοπούλου, το ήθος του κανιβαλικού κυνισμού αναπαράγεται μέχρι τα όρια των φίλων που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντίθετα με την ηθική της αλληλεγγύης και του αγώνα που αυτή τη στιγμή γιγαντώνεται μπροστά στη νέα επίθεση του κυρίου Αρβανιτόπουλου. Tags: Άννα ΔιαμαντοπούλουΘεοδόσης Πελεγρίνης Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα