Πλανήτης Γη καλεί ΟΝΝΕΔ

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Αναδημοσίευση απο left.gr Μετά το νεοδημοκράτικο σποτάκι με το δάσκαλο και τα τρομοκρατημένα (όχι επειδή λιποθυμούν απ\' την πείνα, αλλά επειδή ανησυχούν για το αν θα παραμείνει η χώρα μας στην ευρωζώνη) παιδάκια, η ΟΝΝΕΔ, με τα δικά της σποτάκια, έβαλε το λιθαράκι της στην επιχείρηση αυτογελιοποίησης που διεξάγει καιρό τώρα η ΝΔ.

Το δρόμο της υβρεολογίας, των

συκοφαντιών, του εκφοβισμού και της αυτογελιοποίησης που ακολουθεί η τρομοκρατημένη ΝΔ αποφάσισαν να ακολουθήσουν και τα τέκνα της, οι ΟΝΝΕΔίτες, οι οποίοι, μην μπορώντας να μιλήσουν πολιτικά, αδυνατώντας, με λίγα λόγια, να υποστηρίξουν στον κόσμο το πρόγραμμα της παράταξής τους (δηλαδή το Μνημόνιο), αποφάσισαν να \"χτυπήσουν\" τον ΣΥΡΙΖΑ με σποτάκια αμφιβόλου αισθητικής (sic).

Τα συγκεκριμένα σποτ της ΟΝΝΕΔ θα μείνουν σίγουρα στην ιστορία, δυστυχώς, όμως, γι\' αυτούς, μόνο ως μνημεία \"πολιτικής\" γελοιότητας. Όπως η ΝΔ, έτσι και η νεολαία της απέδειξε ότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα των νέων ανθρώπων, των εργαζομένων, των εκατομμυρίων ανέργων. Κάνοντας χυδαίο, ελαφρό χιούμορ, η ΟΝΝΕΔ απέδειξε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ούτε στο ελάχιστο τα ερείπια που αφήνει πίσω της η ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική, που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν σθεναρά.

Θα είχε σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η οργάνωση που εξέθρεψε τον Καλαμπόκα και άλλα μαργαριτάρια, αντί να ρίχνει λάσπη στον ΣΥΡΙΖΑ, να ετοιμάσει ένα βίντεο που να προβάλλει τη δική της δράση...

Και επειδή έχουν ξοδέψει αρκετά χαμένα λεφτά σε επικοινωνιολόγους για αποτυχημένα σποτάκια, το left.gr αποφάσισε να συνδράμει, αφιλοκερδώς, την ΟΝΝΕΔ.

Πήραμε λοιπόν την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, προσθέσαμε μερικά σχόλια και βιντεάκια και τους δείχνουμε πως θα ήταν μια ειλικρινής καμπάνια της ΟΝΝΕΔ:

\"Είναι πάντα ευχάριστο, όταν ακόμα και την τελευταία στιγμή οι αρνητές του διαλόγου και οπαδοί της τυφλής βίας θέλουν να επιστρατεύσουν το διάλογο και τη λογική\" , μας είπαν οι ΟΝΝΕΔίτες, έχοντας πολλάκις καταγγείλει για χρήση βίας τη Νεολαία Συνασπισμού (!!!). Η ΟΝΝΕΔ, ως γνωστόν, ανέκαθεν αντιμαχόταν τη βία και υπερασπιζόταν με όλες της τις δυνάμεις το διάλογο... \"Μιλούν για το μέλλον της γενιάς μας αυτοί, που έχουν ως καθοδηγητές τους \"εξέχοντα\" μέλη της Γενιάς του Πολυτεχνείου που χρεοκόπησε τη χώρα\" , μας λένε οι ΟΝΝΕΔίτες και ένα δάκρυ κυλά στα αγνά μάγουλά τους. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι ότι τη χώρα τη χρεοκόπησαν στελέχη της Αριστεράς. Οι πολιτικοί της ΝΔ, που ψήφισαν το Μνημόνιο και τα μέτρα λιτότητας που εξόντωσαν το λαό, αυτοί που ενεπλάκησαν με τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, της Siemens, των ομολόγων, των υποκλοπών της Vodafone, με τα σκάνδαλο Ζαχόπουλου και Παυλίδη, τα καρτέλ του γάλακτος και τους \"κουμπάρους\", αυτοί που ξυλοκοπούσαν τον κόσμο στις διαδηλώσεις και, στη συνέχεια, επέρριπταν ευθύνες στις ζαρντινιέρες, όλοι αυτοί που επί χρόν
Keywords
Τυχαία Θέματα