Ποια τρόφιμα επιδεινώνουν ή καλμάρουν τις αλλεργίες της άνοιξης

Επιστήμη

Οι περισσότεροι είμαστε ανυπόμονοι να δούμε τα πρώτα λουλούδια της άνοιξης και να μυρίσουμε τα αρώματά τους. Αλλοι, όμως, φοβούνται τον ερχομό της συγκεκριμένης εποχής που είναι συνδυασμένος με ρουθουνίσματα, φταρνίσματα, βήχα, ερεθισμένο λαιμό και μάτια που κλαίνε. Σε όσους υποφέρουν από αλλεργίες, το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά με υπερβολικό τρόπο σε κάθε στοιχείο που κανονικά είναι ακίνδυνο, όπως η γύρη. Η γύρη για τους αλλεργικούς είναι απειλή και ο οργανισμός αντιστέκεται εμφανίζοντας όλα τα παραπάνω συμπτώματα. Τρόφιμα προς κατανάλωση Ακόμη και για όσους παίρνουν φάρμακα οι

παρακάτω τροφές επιβάλλονται σε όσους υποφέρουν από αλλεργικά συμπτώματα, γράφει ο γιατρός John Bielory του American Academy of Allergy Asthma & Immunology: Το ψάρι Τα μήλα Το μαύρο σταφύλι Τα ζεστά ροφήματα (τσάι, σούπες) Τρόφιμα προς αποφυγήν Το σέλινο, οι ντομάτες, τα ροδάκινα, τα πεπόνια Τα πικάντικα πιάτα Το αλκοόλ iefimerida.grTags: αλλεργίες άνοιξηαλλεργία άνοιξηαλλεργία
Keywords
Τυχαία Θέματα