Πωλητές στα Σπάτα ζητά η Fullah Sugah

Tweet Κατηγορία: Εργασία Πωλητές στα Σπάτα ζητά η Fullah Sugah

Πωλητές/ριες λιανικής θα προσλάβει η εταιρεία Fullah Sugah, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του νέου καταστήματός της στο εμπορικό κέντρο Smart-Park στα Σπάτα.

>Τα καθήκοντα των νέων συνεργατών θα είναι η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών, η επίτευξη των στόχων πωλήσεως του καταστήματος, η διατήρηση της καθαριότητας και ευταξίας του χώρου πώλησης και η διατήρηση των merchandising standards ανά προϊοντική κατηγορία.

Απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ/ΙΕΚ, ενώ θα πρέπει να έχουν ικανότητες επικοινωνίας, ευχάριστη προσωπικότητα, ενεργητικότητα και διάθεση εξυπηρέτησης, προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων και κατοικία στην ευρύτερη περιοχή στα Σπάτα. Ακόμη, απαιτείται προϋπηρεσία στον χώρο της ένδυσης και της υπόδησης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλικία έως 35 ετών.

Παροχές & πληροφορίες
Η εταιρεία προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανέλιξης στο πλαίσιο μίας οργανωμένης και δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας με ανταγωνιστικές αποδοχές και παροχές ανάλογες της απόδοσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνουν μαζί με το βιογραφικό τους και μια πρόσφατη φωτογραφία. Πληροφορίες και στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρείας www.fullahsugah.gr

ΕΘΝΟΣ

 

Tags: εργασίαεύρεση εργασίαςβρίσκω δουλειά Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita