Προσωπικό (407/80) στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Παν. Πειραιώς

Εργασία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
UNIVERSITY OF PIRAEUS
DEPARTMENT OF ECONOMICS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

To Τμήμα οικονομική Επιστήμη του Πανεπιστημίου Πειραιά» ενδιαφέρεται να προσλάβει διδακτικό προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε εφαρμογή των διατάξεων του αρθρ.5, Π.Δ. 407/80 επιστήμονες, κατόχους διδακτορικού διπλώματος, είτε εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, για το Ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 για την κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας του Τμήματος για το εαρινό εξάμηνο ως κάτωθι:
Μία (1) θέση διδακτικού προσωπικού

με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με το Π.Δ. 407 για τη διδασκαλία στο μάθημα Ιστορία Οικονομικών θεωριών (υποχρεωτικό μάθημα, 4ου εξαμήνου).
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στη Γραμματεία Προέδρου του Τμήματος αίτηση με τα δικαιολογητικά από 14/1/2013 μέχρι 21/1/2013.
Επισημαίνεται ότι η αμοιβή δεν θα υπερβαίνει το ποσό της διατιθέμενης πίστωσης στο τμήμα.
Τα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα: 1. Αίτηση υποψηφιότητας 2. Βιογραφικό σημείωμα και υπόμνημα επιστημονικού έργου σε τέσσερα (4) αντίγραφα.3. Αντίγραφα επικυρωμένα πτυχίων Πανεπιστημίου και λοιπών τίτλων σπουδών (για αλλοδαπό ίδρυμα απαιτείται και αναγνώριση του ΔΟΑΤΑΠ). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-4142300, 2205.

ΔΑΣΤΑ

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα