Προσωπικό (407/80) στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Παν. Πελοποννήσου

Εργασία

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου από τον τακτικό προϋπολογισμό και σύμφωνα με την υπ' αριθμ.
14/4-12-2012 απόφαση της γενικής συνελεύσεως ειδικής σύνθεσης του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων ερευνητικού / διδακτικού προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, βάσει του Π.Δ/τος 407/80 για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013, νια τη διδασκαλία (01) ενός γνωστικού αντικειμένου.

Οι επιλεγέντες θα προσληφθούν

στη βαθμίδα του αναπληρωτή καθηγητή (σε εξαιρετικές περιπτώσεις), επίκουρου καθηγητή ή λέκτορα ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα προσόντα των υποψηφίων και τις ώρες διδασκαλίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και όλες τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: (ανακοινώσεις / θέσεις εργασίας).

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποστέλλονται στη γραμματεία του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, όπου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται νια πληροφορίες (Όρθιας Αρτέμιδος & Πλαταιών, 23100, Σπάρτη, κ. Α. Παπαστρατάκου και Σ. Φλώρου, τηλ. 27310-89662,27310-89658,10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.) από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013.

Πηγή: Μακεδονία

ΔΑΣΤΑ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα