ΣαΤυΡόΠρΟκΕς Νο 56

Tweet Κατηγορία: Κοινωνία

ΣαΤυΡόΠρΟκΕς  Νο 56

- Μετά τους ψεκασμούς προς τους διαδηλωτές το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης θα χρησιμοποιήσει τους έμπειρους ψεκαστές στη μάχη ενάντια στο πράσινο σκουλήκι και τη μελίγκρα. Από τα ΜΑΤ στα ΨΑΤ.

- Πρώτοι είχαμε αναγγείλει πριν από καιρό την επάνοδο του εύσωμου πρώην

πρωθυπουργού στην κεντρική πολιτική σκηνή.

- Οι μικρές συναντήσεις με βουλευτές στο σπίτι του πρώην εργασιομανή πρωθυπουργού σύντομα θα γίνουν και δημόσια στο γνωστό Ναό του κεμπάπ στο Μοναστηράκι.

- Ποιος δεν άφηνε να γίνει εδώ και τόσες δεκαετίες το Εθνικό Κτηματολόγιο; Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου. Ευλόγησον!

- Πάντως αυτοί που αντιδρούσαν διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία, αλλά είναι για αγαθούς σκοπούς.

- Αδιάβαστοι πιάστηκαν οι Μπακιρένιοι Μεσημεριώτες με την αιμοδοσία μόνο για Έλληνες. Το Σύνταγμα δεν προβλέπει διάκριση μεταξύ των ασθενών!

- Σκέφτονται να σταματήσουν τους ξυλοδαρμούς μεταναστών. Άμα τους στείλουν στο νοσοκομείο τότε το καθαρό αιματάκι τους θα κυλήσει στις φλέβες βρωμερού μετανάστη. Πω, πω ξεφτίλα!

- Πάντως, πρέπει να είναι πολύ ανώτεροι άνθρωποι αυτοί οι Μπακιρένιοι Μεσημεριώτες και Μεσημεριώτισσες. Άντε σιγά-σιγά να πέφτουν οι μάσκες και να αρχίσει να φαίνεται το μουστάκι!

- Κλίμα πολέμου επικρατεί στις εφορίες μετά την απόφαση για ξήλωμα των επικεφαλής των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ. Προβλέπονται έξοδοι. Τώρα, οι επικεφαλής θα φύγουν, κάποιος υπουργός θα φύγει; Θα δείξει!

- Επανεμφανίστηκε η Άννα η Ρουμπινοπούλου. Αλέξη πρόσεχε γιατί μπορεί να σου κάνει τα «γλυκά μάτια» κι αυτή.

- Ο Ισραηλινός στρατός επιτέθηκε στο πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Η επίθεση ήταν επίσης ανθρωπιστική.

- Αντιπαράθεση Πάγκαλου με Βενιζέλο έπαιζαν τα πιο πολλά κανάλια. Τα υπόλοιπα προτίμησαν να δείξουν κάποιον άλλον αγώνα «σούμο».

- Έλα Αλέκο! Σε ποιο ποσοστό είπες ότι έφτασε το ΠαΣοΚ; Στο 5,5%; Κοτζάμ «πυλώνας» να καταντήσει σαν τα κολωνάκια του «Καγκελάριου»!

- Ο πρωθυπουργός Στουρνάρας, γευματίζει συχνά με τον εξοχότατο Τόμσεν. Ο Αντωνάκης, κουβαλάει τα πιάτα και ο Θείος Φώτης τα πλένει. Ο Βαγγέλης μόνο κοιτάει. Δεν τον αφήνουν να «τσιμπήσει» τίποτα. Στη δίαιτα!

- Έξω έπεσε στις προβλέψεις του το ΔΝΤ σχετικά με τους ρυθμούς ανάπτυξης της Ελλάδας. Αφού έπεσε έξω, δεν τσακιζόταν κιόλας!

- Βρε πως περνάει ο καιρός! Πότε έφτασε ο μήνας 80 Αυγούστου;

Άντε να φύγει ο Αύγουστος να έρθει ο Σεπτέμβρης να δροσιστούμε.

- Ωραίο το κόλπο ΕΟΠΥΥ και φαρμακοποιών. Αύξησαν το ποσοστό συμμετοχής των ασφαλισμένων στην αγορά φαρμάκων. Και οικονομία

Keywords
Τυχαία Θέματα