Σύλλογος ΠΕ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Έρχονται συγχωνεύσεις και Συμπτύξεις

Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π .Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

Αχαρνές 04/04 /2013

Σπ. Κιουρκατιώτη 10 – Αχαρνές

Τηλέφωνο-Φαξ : 210-2460973 Προς

Πληροφορίες : Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης

Τηλέφωνο : 6978896216 Εκπαιδευτικούς - Γονείς

http://syllogos-socratis.gr/ Μαζικούς φορείς

ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ !!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ !!!

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!

Συναδέλφισσες

– συνάδελφοι –Γονείς - Εργαζόμενοι

Το έργο της υποβάθμισης, της ιδιωτικοποίησης των Δημόσιων σχολείων συνεχίζεται … Το νέο σχολείο της αγοράς εκτός των άλλων δεν πρέπει να έχει ούτε εκπαιδευτικούς!!!

Η Διοίκηση με δόσεις μας ξεφουρνίζει κάθε λίγο και κάτι καινούριο . Μετά την καταγραφή του αριθμού των μαθητών (τ.μ αιθουσών ανά μαθητή) που μπορούν να στοιβαχτούν σ’ αυτές ανάλογα με το μέγεθός της, η Διοίκηση με επείγουσα εγκύκλιό της ζήτησε από τους Διευθυντές των σχολείων να δικαιολογήσουν, γιατί τα σχολεία τους έχουν τη συγκεκριμένη οργανικότητα όπου αυτή δε δικαιολογείται από το συνολικό αριθμό των μαθητών .

Το παράδειγμα που αναφέρει στην εγκύκλιο μιλάει για 12θέσιο σχολείο με συνολικό αριθμό μαθητών 240 και θέλουν να δικαιολογήσουν γιατί να είναι 12θέσιο αφού 240:25 κάνει 10 και το σχολείο μπορεί να λειτουργήσει σαν 10θέσιο .

Μήπως πρέπει «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» να μοιράσουμε τα παιδιά κάποιων τμημάτων σε άλλες τάξεις για να συμπληρώσουμε το μαγικό αριθμό 25 ;

Μήπως νομίζετε ότι τα παιδιά των εργαζόμενων είναι μήλα να τα βάλουμε σε τελάρα ;

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καταδικάζει την προσπάθεια της διοίκησης να συγχωνεύσει και να καταργήσει σχολεία, να μετακινήσει και να απολύσει εκπαιδευτικούς.

Όταν 2 μήνες πριν το κλείσιμο των σχολείων στην περιοχή μας έχουμε πάνω από 40 κενά.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς τους γονείς τους μαζικούς φορείς των εργαζομένων να κάνουν δική τους υπόθεση τη μόρφωση των παιδιών τους .

Καλούμε τα στελέχη εκπαίδευσης να απαντήσουν στο σχετικό ερώτημα ως εξής: «Η οργανικότητα του σχολείου έχει καθοριστεί με τις αιτιολογημένες αποφάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων με βάση την κείμενη νομοθεσία και τα αναλυτικά στοιχεία ανά τμήμα υπάρχουν στην υπηρεσία».

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΡΙΜΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Tags: Σύλλογος ΠΕ Σωκράτης
Keywords
Τυχαία Θέματα