Συμβασιούχοι στη Γενεύη από τον Οργανισμό Υγείας

Εργασία

Ο ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ Συμβασιούχοι στη Γενεύη από τον Οργανισμό ΥγείαςΔιοικητικές θέσεις και μία διευθυντική επιθυμεί να καλύψει έως τις αρχές Φεβρουαρίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization), με έδρα την Ελβετία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι όλοι πτυχιούχοι με εμπειρία, ενώ όλες ανεξαιρέτως

οι θέσεις βρίσκονται στη Γενεύη.

ΘΕΣΗ: Communications Officer
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: ένα έτος
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ: 17 Ιανουαρίου στη διεύθυνσηhttp://www.jobsinbrussels.com/ads-World-Health-Organization-Communications-Officer-P3-EnglishFrench-51630.aspx

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πανεπιστημιακό πτυχίο στην επικοινωνία, την εκπαίδευση ενηλίκων, ή τη διδασκαλία γενικότερα. Πλεονέκτημα θεωρείται η προηγούμενη εμπειρία στη δημόσια υγεία. Εξάλλου απαραίτητη θεωρείται η προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε βασικές επικοινωνίες και την εκπαίδευση ενηλίκων, ενώ επιθυμητή είναι η εμπειρία στη διαχείριση διεθνών projects. Τέλος απαιτείται άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση της γαλλικής, ενώ οι υποψήφιοι ενδέχεται να υποβληθούν σε γραπτή δοκιμασία.

ΘΕΣΗ: Director
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: ένα έτος
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ: 1η Φεβρουαρίου στη διεύθυνση

http://www.jobsinbrussels.com/ads-World-Health-Organization-Director-D2-EnglishFrench-51631.aspx

Σε επίπεδο σπουδών ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, ή Οικονομικών, ή Δημόσιας Διοίκησης, ή Νομικής, ή Πολιτικών Επιστημών ή κάποιου άλλου σχετικού τομέα. Επίσης απαιτείται τουλάχιστον 10ετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ή σε συναφές αντικείμενο - εκ των οποίων τα 5 έτη θα πρέπει να είναι σε ανώτερο επίπεδο, σε μια μεγάλη οργάνωση του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Η γνώση των όρων λειτουργίας του ΟΗΕ και του κοινού συστήματος που διέπει παρόμοιου μεγέθους διεθνείς οργανισμοί ή ιδρύματα είναι απαραίτητη για τον διεκδικητή της θέσης.

Εξάλλου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν διοικητικές ικανότητες, εμπειρία σε στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, προσλήψεων, στελέχωσης τμημάτων κ.ά. Τέλος, η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη, ενώ επιθυμητή είναι η καλή γνώση της γαλλικής.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα