Συνεργάτες στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας

Εργασία

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) καλεί ενδιαφερόμενους για συνεργασία ως Ειδικοί Συνεργάτες με "Υπηρεσιακή Ανεξαρτησία" όπως προβούν στην υποβολή πρότασης συνεργασίας με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ : Παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας με Προσανατολισμό στην Πρόληψη Λοιμωδών Νοσημάτων και Σημαντικών

Παραγόντων Κινδύνου στο Πλαίσιο των Υπηρεσιών ΠΦΥ» στον «Άξονα Προτεραιότητας 14 – Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Α΄θμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» που υλοποιείται μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» για το Υποέργο 2 «Πρόγραμμα Παρεμβάσεων και Επιμόρφωσης.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από τους υποψήφιους οι οποίοι θα επιλεγούν, είναι τα εξής:
• Επικυρωμένη φωτοτυπία των Τίτλων Σπουδών.
• Επικυρωμένη φωτοτυπία των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας ή σε έλλειψη ταυτότητας, φωτοτυπία των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου, καθώς και η φωτογραφία.
• Βεβαίωση/εις που να αποδεικνύει/ουν την/τις Προϋπηρεσία/ες.
• Υποβολή επισήμων πιστοποιητικών ή Βεβαιώσεων. Πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις από ξένη χώρα υποβάλλονται από τον υποψήφιο επικυρωμένα από την οικεία προξενική αρχή της Ελλάδας και επίσημα μεταφρασμένα.
• Οι επιστημονικές εργασίες αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου με τους τίτλους τους και τους τίτλους των επιστημονικών περιοδικών, στα οποία δημοσιεύτηκαν.
• Η γνώση της αγγλικής γλώσσας αποδεικνύεται με την προσκόμιση – κατά την πρόσληψη – των απαραίτητων τίτλων επικυρωμένων..

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις συνεργασίας και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http:/ /www.esdy-cvs.gr/ αναφέροντας τον κωδικό θέσης (στο πεδίο «Επιθυμητή θέση εργασίας / τομέας απασχόλησης»). ’Οπου απαιτεί η Πρόσκληση, θα πρέπει να συμπληρωθεί ο βαθμός Πτυχίου ή το έτος σπουδών, στο πεδίο 7 «Πρόσθετες Πληροφορίες και Παραρτήματα». Δεν θα γίνονται αποδεκτές προτάσεις συνεργασίας που θα υποβάλλονται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (email, έντυπη μορφή, ταχυδρομείο κ.λπ.). Η αξιολόγηση των προτάσεων συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί από 3μελή Επιτροπή που θα συσταθεί από την ΕΣΔΥ.

Η προθεσμία υποβολής των Προτάσεων Συνεργασίας και βιογραφικών στοιχείων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα της ΕΣΔΥ. Περισσότερες πληροφορίες για τα τυπικά προσόντα και την Αίτηση Συμμετοχής στην ιστοσελίδα της ΕΣΔΥ (www.esdy.edu.gr) και στον κο Αλέξη Αντωνέλο (τηλ. 213-2010386). Η ενημέρωση σχετικά με την τελική επιλογή των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας (www.esdy.edu.gr) της ΕΣΔΥ.

Με την υποβολή των προτάσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και των βιογραφικών στοιχείων τους, οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται πλήρως τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καθώς και ότι η διαδικασία δύναται με απόφαση της Αναθέτουσας να διακοπεί, αναβληθεί ή επαναληφθεί με τα ίδια ή και άλλο περιεχόμενο χωρίς να μπορεί να υπάρξει οιαδήποτε αξίωση των ενδιαφερομένων έναντι της Αναθέτουσας.

Ημερομηνία λήξης: 09/01/2013

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα