Υπουργείο Παιδείας: Τι είπαν ο Υπουργός Παιδείας και τα Δ.Σ ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη με τις Ομοσπονδίες εκπαιδευτικών ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ

Δελτίο Τύπου

Συναντήσεις του Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και θρησκευμάτων Καθηγητή Γ. Μπαμπινιώτη με τις Ομοσπονδίες εκπαιδευτικών ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ.

Ο

Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης σήμερα, 19 Απριλίου 2012, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τις Ομοσπονδίες εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής (ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ).

Θέμα των συναντήσεων ήταν η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών καθώς πρόκειται για την έναρξη του διαλόγου που είχε προαναγγείλει ο Υπουργός με σκοπό την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού ζητήματος. Στο πλαίσιο των συζητήσεων αντηλλάγησαν απόψεις ενώ ο

Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ζήτησε από τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών τις προτάσεις τους προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική προσέγγιση αλλά και ανταπόκριση στη γενικότερη επιταγή για την ύπαρξη αξιολόγησης στην εκπαίδευση.

Μετά τις συναντήσεις έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Υπουργός Παιδείας:
Keywords
Τυχαία Θέματα