Final Four 2013: Δηλώσεις Μπαρτζώκα, Σπανούλη, Πρίντεζη

22:22 9/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Γιώργος Μπαρτζώκας (προπονητής Ολυμπιακού): «Δεν έχει καμία ομοιότητα ο περυσινός τελικός της Ευρωλίγκας με τον αυριανό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ. Ακόμη κι αν παίξουν δύο ομάδες με τους ίδιους παίκτες, τους ίδιους προπονητές, πάλι θα διαφέρουν πολλά. Διαφέρει και η προσέγγιση του παιχνιδιού. Εμείς θα πάμε κατοχή κατοχή αύριο και στόχος μας αν μπορέσουμε είναι να περάσουμε μπροστά στο σκορ από την αρχή. Θεωρώ πως η ΤΣΣΚΑ δεν είναι ομάδα που αν περάσει μπροστά στο σκορ
πολύ, μπορείς να το γυρίσεις εύκολα, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Άρα χρειάζεται μεγάλος βαθμός συγκέντρωσης από την αρχή και να έχουμε κατοχή χωρίς να επηρεαζόμαστε αν ευστοχούμε, αν αστοχούμε ή αν το κάνουν οι αντίπαλοι».

Γιώργος Αγγελόπουλος (συνιδιοκτήτης ΚΑΕ Ολυμπιακός): «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ήρθαμε εδώ. Βεβαίως, όταν προκρίνεσαι στο φάιναλ-φορ, στόχος είναι ο τίτλος και όχι μόνο η συμμετοχή. Δεν υπάρχει θέμα δικαίωσης ή όχι, απλά είμαστε χαρούμενοι για το φάιναλ-φορ», είπε ο εκ των ισχυρών ανδρών του Ολυμπιακού.

Βασίλης Σπανούλης (αρχηγός Ολυμπιακού): «Φέτος ήταν η πιο εξαντλητική Ευρωλίγκα όλων των εποχών. Πάρα πολλά παιχνίδια, πολλά ταξίδια. Βρεθήκαμε πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο. Και για να περάσουμε στους “16” και μετά στους “8” και μετά στο φάιναλ φορ. Αυτές οι νίκες και οι καταστάσεις που περνάμε στα αποδυτήρια μας έχουν χαλυβδώσει. Μας έκανε καλύτερους παίκτες και πιο καλή ομάδα. Όσο για το αυριανό αγώνα πρέπει να κοιτάμε τώρα τον εαυτό μας, να είμαστε έτοιμοι και πνευματικά και σωματικά και να μείνουμε στο πλάνο που έχουμε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Αύριο θα δούμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Γιώργος Πρίντεζης (φόργουορντ Ολυμπιακού): «Είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες. Είναι μεγάλη τιμή και αύριο πρέπει να δείξουμε από την αρχή του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ αν θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό. Θα γίνει κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ θα προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Έτσι θα προσπαθήσουμε κι εμείς, δηλαδή να τρέξουμε, να βγάλουμε ενέργεια που είναι και το δυνατό μας σημείο. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα ημέρας και ενστίκτου των παικτών καθαρά. Αν θα μπουν τα σουτ και πόσοι παίκτες θα βρεθούν σε καλύτερη ημέρα. Πρώτα μετρά αυτό κατά τη γνώμη μου και μετά η προετοιμασία. Αν κρίνεις βάσει μπάτζετ είμαστε το αουτσάιντερ συγκριτικά με την ΤΣΣΚΑ, αλλά αν κρίνεις ως ομάδα, πιστεύω πως είμαστε πιο δεμένοι απ΄ όλους και είμαι πολύ αισιόδοξος πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα