O Nτένις Ρόντμαν θέλει το Νόμπελ Ειρήνης επειδή είχε πάει στη Β. Κορέα!

21:35 2/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Το Νόμπελ Ειρήνης θεωρεί πως δικαιούται ο Ντένις Ρόντμαν! Ενας από τους κορυφαίους αμυντικούς και ριμπάουντερ στην ιστορία του ΝΒΑ, παραχώρησε συνέντευξη στο Sports Illustrated και αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο παρακολούθησε αγώνα επίδειξης, δίπλα στον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ-ουν και δηλώνει στη συνέντευξή του πως «...αποστολή
μου είναι να σπάσω τον πάγο ανάμεσα σε εχθρικές χώρες». Πράγματι, η επίσκεψή του πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή όπου υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ Ουάσιγκτον και Πιονγκ Γιανγκ, αλλά το "σκουλήκι" -όπως αποκαλούσαν τον Ρόντμαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του- δεν άλλαξε τίποτα από το γνωστό του στιλ, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως ο στρατηγός Κιμ δηλώνει φανατικός λάτρης του μπάσκετ. «Θα σας πω το εξής: όταν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης, εάν δεν βρίσκομαι στις τρεις τελικές επιλογές, κάτι δεν πάει καθόλου καλά!» δήλωσε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Σικάγο Μπουλς.

Θεωρεί εαυτόν προσωπικό φίλο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και μάλιστα του έχει ζητήσει να απελευθερώσει τον Κένεθ Μπέι, έναν Βορειοκορεάτη αμερικανικής καταγωγής που έχει καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη. Ο Κιμ δεν έχει ικανοποιήσει ακόμα το αίτημα του Ρόντμαν, αλλά εάν το κάνει τότε το Νόμπελ Ειρήνης ίσως δεν είναι και τόσο μακριά για τον Ρόντμαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα