O Ρ. Τζιμπούρ για την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του

17:03 1/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Ράφικ Τζιμπούρ ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, εκ των χορηγών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς βραβεύτηκε για τη συμπλήρωση εκατό γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αλγερινός ρωτήθηκε για την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε και αφορά έμβασμα που φέρεται να κατατέθηκε στον
τραπεζικό του λογαριασμό από εταιρεία στοιχημάτων, αλλά και για τη μη κατάθεση φορολογικής δήλωσης εκ μέρους του από το 2007. «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα είναι μια χαρά. Υπήρχε μία μικρή παράλειψη και θα τη διορθώσουμε. Σύντομα όλα θα είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος», τόνισε ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας.
Ο Τζιμπούρ αναφέρθηκε επίσης στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι «είχα δηλώσει από την αρχή ότι ήθελα να μείνω και είχαμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Το είχα πει στην τηλεόραση, το ήξερε ο κόσμος, το ήξερα κι εγώ. Τελικά έγινε αυτό που ήθελα, η παραμονή μου στον Ολυμπιακό».
Keywords
Τυχαία Θέματα