Tα... άκουσε o πρόεδρος των Σέλτικς από οπαδούς της Νίκης Βόλου!

23:09 3/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Στο κλειστό της Ιωνίας Βόλου για τα... μάτια του Γιάννη Αντετοκούμπο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ράιαν ΜακΝτόναου. Οι «ισχυροί άνδρες» των «Κελτών» παρακολούθησαν το δύσκολο -όπως αποδείχθηκε- πέρασμα του Φιλαθλητικού από την έδρα της Νίκη Βόλου και ο πρωταγωνιστής των νικητών φρόντισε να ξεδιπλώσει λίγο από το ταλέντο του.

Ο 18άχρονος φόργουορντ του Φιλαθλητικού, o οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το NBA και ιστοσελίδες προβλέψεων
των ντραφτ των ΗΠΑ τον κατατάσσουν σε πολύ υψηλή θέση (σ.σ. 18η), φόρτωσε το καλάθι της Νίκης με 19 πόντους (5/5 δίποντα, 3/9 τρίποντα), «μάζεψε» 9 ριμπάουντ, είχε 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, το πέρασμα του προέδρου των «Κελτών» από τη χώρα μας αναμένεται να μείνει χαραγμένο στη μνήμη του, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eurohoops.net φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, μετά την ήττα της ομάδας τους ξέσπασαν κατά του Έιντζ, καθώς πίστεψαν ότι ήταν παράγοντας του Φιλαθλητικού που «έστηνε» αγώνες εις βάρος της Νίκης. Ακόμη, πάντως, κι όταν οι φίλαθλοι πήραν διευκρινήσεις για το ποιον είχαν απέναντι τους φρόντισαν να δώσουν συνέχεια, αφού άρχισαν να φωνάζουν ότι ο Βόλος είναι στο πλευρό των Λέικερς!
Keywords
Τυχαία Θέματα