Δηλώσεις Κουρτινάιτις, Λόντσαρ για τον αγώνα Ολυμπιακός-Κίμκι

18:08 3/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Λιθουανός τεχνικός της Κίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, δεν έχει ξεχάσει την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Ευελπιστεί, όμως, πως, λόγω της κρισιμότητας του αυριανού αγώνα (21:45) στο ΣΕΦ, οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη και την πρόκριση στα πλέι οφ.

«Στον πρώτο αγώνα μας με τον Ολυμπιακό
παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο και αποδειχτήκαμε και λίγο άτυχοι. Σε αρκετούς αγώνες, ηττηθήκαμε με ένα ή δύο πόντους εξαιτίας έλλειψης τύχης και το ίδιο είχε συμβεί και τότε. Κάναμε λάθος σε κρίσιμο σημείο του αγώνα και στην επιστροφή ο Ολυμπιακός ευστόχησε σε τρίποντο. Υποθέτω πως θα είναι δύσκολο για εμάς να αγωνιστούμε στην Ελλάδα, αλλά δεν βλέπω κάποιο συγκεκριμένο κίνδυνο αυτή τη στιγμή. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και για πρώτη φορά φέτος δεν είχαμε αγώνα για τη VTB League τη Δευτέρα κι επομένως είχαμε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε. Στον τελευταίο αγώνα μας απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ αποδείχτηκε πως ήμασταν μακριά μισό μέτρο, αργήσαμε μισό δευτερόλεπτο και αυτό έκρινε το νικητή σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τώρα αισθάνομαι πως οι παίκτες έχουν την ενέργεια και την απαραίτητη επιθετικότητα και γι' αυτό νομίζω πως διεκδικούμε με υψηλές πιθανότητες τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο παλαίμαχος διεθνής με τη Σοβιετική Ένωση.

Ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ τόνισε από την πλευρά του για το παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Και αυτό δεν θα είχε γίνει έτσι, αν νικούσαμε την Κάχα Λαμποράλ. Τώρα είναι δύσκολη η κατάσταση, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να προκριθούμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε πως στο ματς με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15.000 κόσμο. Είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, αλλά από την άλλη στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο, ήμασταν καλοί με Μπαρτσελόνα και Σιένα. Στα παιχνίδια του Top-16 όλα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο καθένας στην ομάδα καταλαβαίνει την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παρκέ».
Keywords
Τυχαία Θέματα