Δηλώσεις Πεδουλάκη, Γκιστ για τον αγώνα Λιέτουβος-Παναθηναϊκός

Για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας επί λιθουανικού εδάφους, μίλησαν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, και ο Τζέιμς Γκιστ στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, μία ημέρα (17/10, 21:45) πριν το μεταξύ τους τζάμπολ στη "Siemens Arena" του Βίλνιους.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, εξήγησε: «Η Ευρωλίγκα αρχίζει κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυτά τα δυνατά ματς, όπως κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, έτσι ώστε να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να γίνουμε ομάδα
και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με κάποιους τραυματισμούς και ατυχίες, όπως η τελευταία με τον Μάικ Μπράμος. Η καθημερινή προπόνηση, κάθε αγώνας, θα μας βοηθήσουν να πάμε ακριβώς εκεί που θέλουμε να είμαστε. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Από την μεριά του, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: «Είναι εκπληκτικό που ξεκινά επιτέλους η νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα αύριο για εμάς! Όλες οι ομάδες έχουν εξαιρετικής ποιότητας παίκτες αυτή τη χρονιά και βέβαια υψηλές προσδοκίες. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ δύσκολο. Η Λιέτουβος Ρίτας είναι μια δυνατή ομάδα και έχει σπουδαίους φιλάθλους. Κατέλαβαν την πρώτη θέση στα προκριματικά νικώντας κάποιες πολύ καλές ομάδες. Αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα τεστ για εμάς για να δούμε αν μπορούμε να συγκεντρωθούμε για 40 λεπτά και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Προσωπικά πιστεύω πως είμαστε ικανοί γι΄αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα