Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των ηλικιωμένων γυναικών στα Κομνηνά Ξάνθης

19:05 11/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Τρεις Γεωργιανοί ηλικίας 24, 27 και 38 χρονών αντίστοιχα είναι οι δράστες της άγριας δολοφονίας των δυο ηλικιωμένων αδελφών γυναικών στα Κομνηνά Ξάνθης. Οι δράστες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τις βραδινές ώρες της Τετάρτης και κατά τη διαδικασία της εξέτασής τους ομολόγησαν την πράξη τους.
Η σύλληψή τους, όπως τόνισε ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης, ήταν αποτέλεσμα ενδελεχούς αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένης έρευνας στο χώρο και στην
ευρύτερη περιοχή διάπραξης του εγκλήματος, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου προσωπικού και αστυνομικού σκύλου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία, μετέβησαν στην οικία των ηλικιωμένων γυναικών, όπου οι δύο εξ αυτών εισήλθαν στο εσωτερικό της, ενώ ο τρίτος παρέμεινε για να επιτηρεί το χώρο εξωτερικά.
Οι δράστες για να εξαναγκάσουν τις δυο γυναίκες να τους παραδώσουν χρήματα ή τιμαλφή τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός τους και στη συνέχεια τις έδεσαν και τις φίμωσαν. Αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 1.000 € ευρώ τράπηκαν σε φυγή.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι των δραστών, αλλά και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του παραπάνω χρηματικού ποσού.
Οι τρεις συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της ληστείας, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
Keywords
Αναζητήσεις
κομνηνα, κομνηνα ξανθης
Τυχαία Θέματα