Φιλικός αγώνας: Παναθηναϊκός-Λάτσιο 0-0

23:56 4/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Παναθηναϊκός και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας ελπίδες στους περίπου 10.000 φιλάθλους του που πήγαν στο γήπεδο να τον παρακολυθήσουν.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ζέκα εκμεταλλεύτηκε λάθος της ιταλικής άμυνας,
προσπάθησε να περάσει τον Μαρκέτι, βγήκε πλάγια και, στην μπαλιά που έκανε, ο Καρέλης δεν κατάφερε με «ψαλιδάκι» να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από την πλευρά της η καλύτερη ευκαιρία της ιταλικής ομάδας ήρθε στο 38΄, όταν ο Λούλιτς από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε, αλλά ο Καπίνο έδιωξε με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν καλύτεροι από τους Ιταλούς. Στο 75ο λεπτό, το "τριφύλλι" βγήκε ωραία στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Ντίνα από τα δεξιά και μέσα στην περιοχή της Λάτσιο έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως την τελευταία στιγμή η άμυνα των Ιταλών έδιωξε την μπάλα, προτού κάνει την προβολή ο Μπεργκ. Η καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήρθε επτά λεπτά αργότερα, όταν ο Ντίνας από τα αριστερά έκανε ένα εξαιρετικό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο (72΄ Κοτσόλης), Μαρινάκης (81΄ Σπυρόπουλος), Σίλντενφελντ (81΄ Ρισβάνης), Κουτρουμπής (46΄ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μέντεζ (77΄ Λαγός), Αμπεΐντ (72΄ Δώνης), Ζέκα, Μπαϊράμι, Καρέλης (58΄ Μπεργκ), Ντίνας (85΄ Μουζακίτης).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι (69΄ Μπιτσάρι), Γκονσάλβες, Μπίλια, Έντερσον (84΄ Ρότσι), Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα (56΄ Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (69΄ Καβάντα), Καντρέβα, Φλόκαρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα