Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: Θα δείτε πώς θα χορέψετε

14:49 11/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Αντιπαράθεσης... συνέχεια δόθηκε σήμερα στην κλήρωση των διαιτητών του 3ου και 4ου τελικού (εφόσον χρειαστεί) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είπε για τη χθεσινή ανακοίνωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφών Αγγελόπουλων: «Βγήκαν
οι γραφικοί και είπαν μαζέψτε τον. Ο Παναθηναϊκός κράτησε την κόντρα εντός των τεσσάρων γραμμών. Πλέον το κάνατε προσωπικό. Καθίστε και θα δείτε πώς θα χορέψετε». Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, απάντησε: «Εμείς απειλές δεν δεχόμαστε».

Ο τελευταίος μίλησε ενώπιον των εκπροσώπων της ΚΕΔ για κλίμα τρομοκρατίας στο ΟΑΚΑ σε βάρος των διαιτητών του δεύτερου τελικού, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, κατηγορώντας την ΚΕΔ για το γεγονός πως δεν πήρε θέση για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. «Αν δεν τους προστατέψετε εσείς, ποιος θα το κάνει; Θα πρέπει να παραιτηθεί η ΚΕΔ» τόνισε o Γιώργος Σκινδήλιας. Αναφέρθηκε και στον πρώτο τελικό, εκφράζοντας την άποψη πως ο τρίτος διαιτητής στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα των τελικών, Χρήστος Παναγιώτου, δεν θα έπρεπε να έχει συμπεριληφθεί καν στην κλήρωση, λόγω απειρίας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και ο αντιπρόεδρος της, Μάνος Παπαδόπουλος, χαρακτήρισαν ψευδή όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του 2ου τελικού, επικαλούμενοι όσα αναφέρουν οι εκθέσεις του ΟΑΚΑ και της αστυνομίας. «Δεν γίνεται ο Φούφης και κάθε διαιτητής να σπιλώνει υπολήψεις. Κατανοώ την ένταση και τη θολούρα του. Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τις διαιτησίες σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, κυρίως των Γκόντα και Φούφη», ανέφερε ο τελευταίος. Η απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού ήταν πως το να επικαλούνται από τον Παναθηναϊκό την έκθεση του ΟΑΚΑ, είναι σαν να χρησιμοποιούν τη μαρτυρία του... θυρωρού τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα